Нов трейлър на "The Dark Knight Rises" се появи онлайн

В интернет се появи трейлърът на "The Dark Knight Rises", макар и сниман с камера. Естествено, Warner Bros. веднага сформираха хайка за свалянето на видеото и в YouTube не можеше да се намери. Първо вградих видеото от един сайт, махнаха го, после от друг, а накрая и от YouTube, тъй като WB май се принудиха да го пуснат с високо качество и официално:


Основното за тези, които няма (не могат) да го видят:

-Клипът започва със сцена от стадион преди футболен мач. Бейн е показан на няколко пъти да обикаля с маниакалното си палто (или каквото там се води). Впоследствие целият терен пропада в следствие на имплозия, заедно с играчите върху него. Епично!
-Виждаме кадри на хаос по улиците, както и на затворници, излизащи през една метална врата, което ме кара да предполагам, че наистина ще видим някакъв тип освобождаване на пациентите на Arkham Asylum, макар вече да видяхме един такъв в Batman Begins. The Joker би трябвало да е там в момента, btw, поне според Нолановата линия на развитие на историята.
- Брус Уейн и Селина Кайл (Catwoman) танцуват на някакъв прием, което веднага ме сети за много подобната сцена от Batman Returns. Селина предупреждава Уейн за "наближаваща буря".
- Разни други кадри, показващи ни Алфред, брадат Брус, Joseph Gordon-Lewitt, маскировъчния "батмобил" (или както там се казваше новата танкоподобна машинка) на Бейн и летящия такъв на Батман. Awesome shit.

Бейн май наистина ще е интелигентен терорист, което много ме радва. Интересно ми е обаче какво ще е обяснението за маската му, дали ще присъства Venom химикалът и дали ще работи на същия принцип като в комиксите (напомпвайки мускулите на Бейн и правещ го звяр).

Спекулации ще има много до юли 2012. В момента по кината в Щатите преди прожекциите на Mission Impossible: Ghost Protocol се върти и 6-минутния пролог на филма, който предполагам, че е подобен на този на The Dark Knight като структура (преди премиерата на TDK част от рекламната му кампания бе пускането на сцената с обира на банката онлайн). Мисля да ида да гледам MI:GP тази седмица и да видя дали го има и у нас, но силно ме съмнява. Ако нещо - все пак ще информирам.

Мамка му, за това съм с пъти по-надъхан отколкото за The Avengers, а уж съм Marvel фенче. Сори, Marvel, Батман си е Батман...

PS: Този пост колко видя за два часа... Ц, ц, ц. Този бурен интернет.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Комикси: "Jack Eridon: Крадецът на спомени" от Константин Витков-Титис

Някои неща в този живот изискват топки. Едно от тях е да нарисуваш и да се опиташ да издадеш комикс в България.  И ето, че пролетта н...