WWE TLC 2011... все пак ще погледам малко преди края на годината.

Вече на няколко пъти споменавам за диетата си що се отнася до гледането на кеч, но, човече, тази неделя WWE TLC 2011 изглежда повече от апетитно и ще го изгледам от-до, ако трябва дори насила. Макар изобщо да не гледам шоутата в момента и да следя само резултатите (поради което си спестявам коментари по билда), кардът на PPV-то изглежда много добре. Определено страхотен начин за приключване на годината. Но всъщност какво толкова можем да открием вътре?

Може би най-апетитното е първият в историята троен TLC мач за WWE титлата между CM Punk, Alberto Del Rio и The Miz. Добър вариант за край на враждата между Пънк/Дел Рио и вмъкването на отново набралия инерция Миз в борбата за златото. Колко по-свежо изглежда ситуацията около WWE титлата, когато в мачовете за нея не гледаме най-вече Сина, Ортън или Хънтър! Доволен съм. Тримата са способни да направят един страхотен мач. CM PUNK! CM PUNK! CM PUNK! За правилна атмосфера при гледането на мача ще трябва да се запася с Pepsi... хохохо.

Що се отнася до другите gimmick мачове, свързани с името на PPV-то, нещата също са повече от биващи. Big Show-Mark Henry N3 ще е мач със столове, което по принцип не е кой знае колко интересно, но е най-добрият вариант за тях двамата, а и имайки предвид случилото се във враждата има адски много логика. Мачът с маси между Ортън и Wade Barrett не е чак толкова логичен избор (мисля), но пък също става за край на feud. Победа за Барет ще му дойде добре. Дали победата ще иде при него обаче (особено след като му дадоха да тушира Ортън на SS) е съвсем друг въпрос. И за финал нещото, което ми е най-странно в карда: мач със стълби, с висящ над ринга чук - Triple H vs. Kevin Nash. Че отлагаха този мач адски дълго е ясно, дано е било за добро и Неш да е във форма да изнесе ако не добър истински мач (което е ясно, че няма да стане), то поне добър мач-сегмент. Моето мнение не е особено точно поради понижения ми интерес (и следене), но мисля, че доста от инерцията покрай историята между двамата се позагуби. Интересно ми е дали WWE ще сложат край тук или ще продължат с някой нов обрат (HBK?).

Друга силна черта на TLC са двата мача за мидкард титли. Букър Ти се връща на ринга в мач срещу Коуди Роудс, което си е свежо, стига победата да иде при Роудс, разбира се. С подобна вражда Букър може да помогне на Коуди да дръпне много и рейнът му с титлата наистина да стане качествен. А мачът за US титлата на Ryder-Ziggler е просто задължителен. Вражда, започнала в онлайн шоуто на Райдър, прехвърлила се в RAW, завладяла Twitter... едва ли не пример за бъдещето на wrestling-a. Дано публиката отново е качествена (като на SS). Представям си реакциите при евентуална победа на Райдър...

И за финал: ето този клип ме надъха още повече за PPV-то. Кейн се върна, бейби! При това по начина, по който го чакаме от поне 5-6 години! Сина остана без мач на ППВ за пръв път от години, така че няма да се учудя ако по някакъв начин го изправят срещу Кейн. ТРЯБВА! 

На всички фенчета - приятно гледане! 2011-та изглежда ще свърши добре за WWE (беше си най-силната година от поне няколко, поне за мен). В понеделник: Pepsi, уиски и мезе и пред компютъра (dance)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нашият 24 май - камери, телевизия, интервю и... деца

Има голяма вероятност да запомня този 24 май, за разлика от много други преди него. Не за друго, ами защото с Темз почти не се спряхме, въп...