Препоръчани песни - Част 78

"Days. You always want to tell me lies.
You try to sell me to the stars at night.
You think I'm too uptight.
Love. You call me on the phone alone.
You wish that I could stay.
Speaking pain in codes."

Нова порция. Не, всъщност няма нищо ново в нея, при условие, че две от песните са от... 2004-та? Whatevs. Насетих се за саундтрака на “NFS: Underground 2” преди няколко вечери и реших да го преслушам отново. Двете песни, които споменах, са точно оттам, бързо ми се набиха в главата и си казах „хайде, ще ги споделяме”. Да, аз си говоря сам. Яко е, опитайте, ако не сте.

Нещо, което е доста по-ново, е един доста забавен ремикс на “Cold as ice” на Foreigner. По принцип не одобрявам класически рок хитове да бъдат ремиксирани, защото резултатът най-често е противна пародия, но тук противната пародия ми допадна, макар песента да звучи сякаш е изпята от Chipmunks. Има енергииЪЪЪ!

И като казах "енергия" - това е името на последната песен за този пост. На Shinedown е и е  нещо като втори theme song на RAW, макар там да пускат само изключително силните куплети, а не и припева. Нормално - силата й (енергията, хехе) е в куплетите.


Това горе бяха линковете - пускайте, слушайте, решете дали нещо ви хареса. О, и едно бонусче - страхотен live на "The Memory Remains" на Metallica, в който публиката просто не знае кога да спре. Настръхвам всеки път като го слушам, а в последните две седмици го слушах многократно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Книги: "Половин свят" на Джо Абъркромби

Младеж, който отчаяно иска да е добър войн, но природата му го кара вместо това да е твърде добър човек. Момичето, което е твърде добро ...