CM Punk... is a "Heyman guy"

Днес ще минем без "hate rant"-oве относно каквито и да било, защото WWE решиха да сътворят една прекрасна изненада в края на тазседмичния RAW. След като CM Punk, взел си "почивен ден" по-рано в шоуто, се появи в края му, за да помогне на Алберто Дел Рио да тушира Джон Сина, WWE шампионът Пънк се качи в кола. Черна кола. И се качи от дясната страна. Първата ми реакция бе "Пич, не си в Англия. Воланът е от другата страна...". Следващата ми реакция доста наподобяваше " :O " иконката в Skype. Да, онова, шокираното човече. Но шокът бе приятен - шофьор на колата бе Пол Хеймън.

И благодарим на WWE, че ни поднесоха на готово снимков материал, за да онагледим ситуацията :D

Хей, няма нужда се впускам в по-подробни обяснения. Ако четете това, значи сте фен, фенка или фенче и сте наясно кой какъв е. Просто исках да споделя колко приятно бях изненадан от този наистина неочакван обрат. Хеймън за последно се появи преди две седмици, когато клиентът му Брок Леснър обяви, че (отново) напуска. Не съм очаквал да го видя тук. Едва ли някой изобщо е очаквал. WWE успяха да опазят изненада! И то през 2012, в епохата на интернет, когато абсолютно всичко може да ти бъде спойлнато месеци преди да се появи на екран. Браво, indeed.

Няма да се спускам в някакви задълбочени псевдо-анализи, както направих в предния си пост за Пънк (този след RAW 1000). Както споменах - просто изразявам радостта си. Пънк винаги е твърдял, че е "Heyman guy", чували сме историите за това как Хеймън е искал да го пушва повече в "новото ECW", но Винс не е разрешил, а и двамата (Пънк и Хеймън) още през май намекнаха чрез tweet, че можем да ги видим в обща история. Това обаче бързо бе забравено и по-добре, защото изненадата бе голяма. Сега въпросът е как WWE ще продължат нататък, но, hell, двама от най-добрите promo worker-и в момента, заедно на един ринг, винаги ще предложат по-добри сегменти от повечето неща в WWE в момента.

И по-важното: Пънк не е хийл. Ако вие го считате за такъв - това е ваш проблем. Пънк продължава да е Човекът - казва грозните истини (като това, че мач между двама шампиони трябва да е в МЕ), иска #RESPECT за уменията си и невероятния си title reign и бие всеки, който не е съгласен да му го даде. Хаха, I love it!

#RESPECT

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нейде из горските дебри на Благоевград с книги в ръце

"In time, you will know what it's like to lose", Танос. Най-сполучливият филмов злодей (с логична мотивация) на Marvel е мно...