FUW One Night Stand III

БЕЛ. АВТОР: Пак кратичко, но от сърце, за доброто старо време. Без нацупени физиономии, приятели, всичко е шега. Hugs and kisses! И дгд.

Ааааа! Феновете в зала "Васил Левски" крещят, защото в момента танцувам гол върху коментаторската си маса! Пак! Отново! Вътре, вътре, вътре! Сух, сух, сух! ЕЕЕФ-ЮЮЮЮ-ДАБЪЛЮЮЮ!

Уред за вграждане "А.Биров", кафе-аперитив "На Пачо бицарата" и любезните ни спонсори от "Pepsi" (макар и да не знаят, че са ни спонсори) представят:

FUW ONE NIGHT STAND III 
28.10.2012

Здравейте, дами и господа, деца и внуци, съпруги и любовници! Аз съм Неназования коментатор и съм изключително щастлив от факта, че двама любезни господа дойдоха да ме измъкнат от кашона, в който спя от година и половина, за да ме довлекат отново в спортната зала "Васил Левски" в Пазарджик за едно ново one-night-stand издание на FUW! *крясъци от предварително дрогираната публика* По план трябваше да сме в "Арена Армеец", но ръководните лица счетоха името й за твърде комунистическо... Фойерверки нямаме, тонколоните са кът, та и звукът е лош, но това е защото просто нямаме пари. По същата причина в залата е и студено, но феновете ще се стоплят от емоции с тазвечершните мачове, докато аз съм свикнал на студ - в кашона камина няма. Млъквам обаче, защото на ринга (както винаги в последно време) е прекрасният ни главен мениджър Биров, от който по някакъв начин зависи дали ще получа пари за работата си тази вечер или не. Така че знайте от мен - той е страхотен. Великолепен. Изумителен.

Биров: Тишина, стадо! * феновете чак сега започват да освиркват, почувствали се обидени от истината * Огромното ми сърце ме накара да позволя трето one-night-special шоу на FUW, в което ще видите някои познати, но и някои нови лица. И, разбира се, аз ще бъда в глания мач! А противник ще ми бъде един предател! Човек, който имаше блестяща кариера тук, но предаде мен и компанията и започна да ме разследва за предполагаемото убийство на Джаред Лето в специалното шоу от миналата година. Нещо, за което изоооообщо не съм виновен, както се и доказа. Това мускулонацепено подобие на човек понастоящем е полицейски инспектор... и неговото име е Reaper. Тази вечер обаче АЗ, вашият главен мениджър, вашето слънце, вашата вода в пустиня, ще "окося" косачът за нула време и ще го накажа за наглостта му. Дотогава - гледайте другите простотии! ЖЕНИ!

По рампата тичат две момичета - една руса и една тъмнокоса, като и двете са доста солидно надарени. Е, какво да направя? Човек съм, забелязвам. Двете приклякат до ринга и поднасят ръцете си напред, за да ги ползва Биров като стъпала докато слиза оттам. Брей, че и якички били... Главният мениджър се оттегля, следван от антуража си, а ние прекъсваме за рекламите, за да може поне за мен пари да има.

-----------------
ОРЕО - Отлепяш, облизваш, хвърляш... защото бисквитките не са вкусни без крем.
-----------------
Вие и колегите Ви търсите вила, на която да се напиете безпаметно на осми декември?
"ПропаднякТурс" ще ви помогне. Обадете се сега на 032/СРАМ-И-ПОЗОР и ние ще превърнем студентския ви празник в поредния посредствен запой!
------------------

Отново сме на ринга и ще започнем истинското шоу с първия ни, подгряващ (донякъде и буквално, както разбрахте) мач. Той е посветен на някои от легендите на FUW, които поради липсата на препитание в кеча вече имат други занимания. "Burn Burn" на Lostprophets бучи в залата и феновете ни приемат с болезнено шумни овации "Отбор Бригада" - BK, Xtreme и другаря Дмитрий Ангелов, наскоро завърнали се след работарска екскурзия отвъд Океана. Нищо във вида им не се е променило, приятели, освен странния факт, че Xtreme излиза на ринга по бански и държи спасителен буй в ръката си. Трябва да има някаква секс-шега тук, но ми се изплъзва...

А ето ги и противниците им! Самообявили се за "Клуб на пенсионера" на рампата излизат Boj и последният в историята FUW Champion NMP! Каква огромна промяна - Boj е в спретнато костюмче, а NMP държи гадж... пардон, лаптопа си под ръка. Кой обаче ще е техен партньор? Боже мили! НикитУ ЛазарУв се появява на рампата и крещи от кеф в лицата на феновете, като те му отвръщат със същото. Бившият ни журналист/главен мениджър изглежда е готов за бой! "Клуб на пенсионера" се качват на ринга, застават лице в лице с противниците си и сме готови да започнем!

---3 на 3 отборен мач на легендите---
ОТБОР БРИГАДА (BK, Xtreme, Comrade Dmitrii Angelov) vs. КЛУБ НА ПЕНСИОНЕРА (Boj, NMP, НикитУ ЛазарУв)

Шестимата се сблъскват в средата на ринга, а съдията не знае какво да прави и как да ги усмири. Няма ред тук, няма ред! Xtreme бие с буя си всеки, който се изпречи пред очите му (ето я пак изплъзващата ми се секс-шега...), а NMP е достатъчно смел да направи същото с лаптопа. Какво меле! BK е изненадващо неактивен. Той все повече и повече се отдръпва от останалите и се обляга в единия ъгъл. Изглежда премисля ситуацията... и реши, че не му се занимава! BK слиза от ринга! Прибира ръцете си в джобовете на сиучъра си и бавно се отдалечава. На ринга другарят Ангелов вече е заключил "Сърп и чук" (armbar) на лявата ръка на NMP, но бившият рапър, понастоящем програмист, отказва да се предаде. В това време НикитУ ЛазарУв получава зверски удар в лицето от буя на Xtreme (ето пак...), който обаче Boj нацелва с патентования си ритник под брадичката "БОЦ"! Xtreme е аут, а Boj започва да псува, защото при ритника е сцепил панталоните си. През това време NMP все още се бори с болката, но не се предава, въпреки че Ангелов сякаш е усилил натиска. Чакай! НикитУ ЛазарУв пада върху проснатия Xtreme... 1, 2, 3! Край! "Клуб на пенсионера" току що спечелиха отборния мач на легендите буквално на косъм. Boj и НикитУ измъкват NMP от ръцете на другаря Ангелов, който изглежда е ядосан. Той хваща Xtreme за единия крак и го завлачва към рампата, а на ринга победителите ликуват. Ние пък се прехвърляме на мястото за интервюта зад кулисите.

--------------

Алекс Благия, нашият плашещо огромен репортер, стои зад кулисите с микрофон в ръка. До него виждаме две също доста високи момчета, малко бледички и брадати, като основната разлика е, че единият е много късо подстриган, а другият е леко синеок. Само леко.

Алекс Благия: Здравейте на всички зрители на FUW. Бързам, защото ще ходя да пуша, така че набързо ви представям двама души, които тази вечер ще дебютират в първия си мач в FUW. Техният отбор носи красноречивото име "DOTA-джиите", докато самите те се казват Красимир и Ивайло. Господа, някой от вас ще каже ли нещо за тазвечершния ви мач?
Ивайло (поглеждайки бавно първо микрофона, после Алекс и отговаряйки протяжно и дума по дума): Офффф. Абееее. Не. Ме. Занимавай. С. Глупости. Бе. Неадекватнико!
Красимир: Оф, пък и тоя. Алекс, партньорът ми искаше да каже, че си много здрав и сигурно вкарваш много damage с десницата. Колкото до мача ни - доколкото разбрах противници са ни някакъв битов алкохолик и някаква гълъбовска нинджа. Ще ги бием бързо.

В кадър влиза някаква строго гледаща млада жена, която посочва с пръст към една врата и DOTA-джиите покорно напускат зоната за интервюта. Съжалявам за лошия ти късмет, Алекс.

Алекс Благия:  А, няма проблем, тук сме свикнали на всякакви ненормалници. Желая ви приятно шоу, а аз отивам да пуша.

Благодарим на Благия за благите думи и се прехвърляме отново в залата, където многобройните ни фенове (цели СТО, а дори не сме им плащали) все още не са напълно заспали. Разбуждат ги звуците на "Оф оф оф" на Сашо Роман, която сигнализира за пристигането на "DOTA-джиите" заедно с мистериозната жена, която ми бе идентифицирана като Дани Д., техният мениджър. Едва ли не с учителска злоба, тя ги кара да се качат на ринга, след което им дава по една компютърна мишка и DOTA-джиите концентрирано започват да кликат със злоба, вероятно загрявайки за предстоящия мач. Благия го каза - тук сме свикнали на всякакви.

Техните опоненти не могат да бъдат по-различни един от друг. Пръв излиза носителят на светло черен, нормално черен и тъмно черен колан Го Шо-Кън, облечен в традиционно бяло кимоно. Той показва няколко бързи удара на рампата, след което се запътва към ринга. Търпеливо изчакваме появата на партньора му... чакаме, чакаме... омръзва ни да чакаме, но ето го и него! Буквално влачейки се по корем на рампата се появява Тренера Пацо, държащ в едната си ръка полупразна бутилка "Дива коза" (продуктово позициониране, мухльовци!). Той бавно, бавно достига до ринга, където успява да се изправи на крака. Мачът може да започне!

---DOTA-джиите (Красимир/Ивайло) vs. Go Sho-Kun/Coach Paco---

И тук настава пълен хаос, след като DOTA-джиите се нахвърлят върху противниците си без никакво предупреждение. Съдиите ни тази вечер са уникално некадърни, но е нормално - под секрет ви споделям, че сме ги взели под наем от българската Б футболната група. Двама са братя, третият им е баджанак. Но да не се отплесваме от екшъна на ринга. Ивайло и Красимир са натиснали Го Шо-Кън в единия ъгъл, а в съседния Пацо се е облегнал и устремено се опитва да приключи със съдържанието на бутилката. Една глътка, две глътки, три... и той успява! Шишето е празно! Пацо се нахвърля върху противниците си с празната бутилка в ръце, като за секунда ги разконцентрира. Това дава шанс на Го Шо-Кън да се развихри - десен, ляв, коляно, подсичане, пак коляно, длан в гърлото, пръст в окото, пак коляно. Го Шо-Кън ги пребива всичките! Включително партньора си, да. DOTA-джиите и Пацо са аут, Го Шо-Кън най-нагло сяда върху гърдите на Красимир и съдията отброява до три. Какъв финал на мача... Го Шо-Кън се покланя и си тръгва, а другият победител Пацо сякаш се е залепил за ринга и не иска да се изправи. Не се тревожете - нашите чистачи ще се постараят да го разкарат оттам.

------------------

Прехвърляме зад кулисите за кратко интервю на Николета с FUW легендата ZoTTo.

Николета: Zotto, you are one of the most inspiring legends of the FUW brand.
ZoTTo: Да.
Николета: Then why aren't you in a match tonight?
ZoTTo: Защото съм дебел. И к'во?
Николета: Um... that is not exactly correct, you seem fine to me.
ZoTTo: Ако ми предлагаш да се **** - няма да стане. Стара си.
Николета: I beg your pardon! I am just 21 years old!
ZoTTo: А пък аз спя само със Спондж Боб фенки. 'Ае!

ЗоТТо избутва камерата и изчезва от очите ни, а ние се връщаме на ринга за главния ни мач тази вечер. Да, свърши! Почти свърши!

---------------

Биров, главният мениджър и човекът, закрил компанията, е отново на ринга с микрофон в ръце, гола глава и брада. Чаровник! Уникален чаровник! Припомням - той ще ми напише чека за тази вечер. Двете надарени момичета, които видяхме в началото на шоуто, стоят на пост до ринга. Изглежда, че Birov's Bitches Coalition, най-най-най-великата група в историята на кеча, отново съществува под някаква форма. Да бе, за последен път - той ми плаща! Длъжен съм да му целувам задника и дори да ми харесва! Длъжен съъъъъм!

Биров: Моментът дойде. Пъхайте ръце в панталоните си и се възползвайте от визуалното удоволствие, което ще ви достави моята разгромяваща победа над Reaper. Мистър Мускул, довлечи се до ринга... сега!

"Родната полиция" на Веско Маринов заглушава хъркането на публиката и Reaper, качил има-няма още 20 кг мускулна маса от последния път, слиза към ринга в парадна полицейска униформа. Той изпуква врата си два пъти и с един скок се озовава на ринга. Биров изглежда повече от готов, така че съм повече от убеден, че Инспекторът ще има проблеми... (newsflash: колкото повече го хваля, толкова повече пари за мен. Живея в кашон. Трябват ми пари. Коя част не е ясна?)

--MAIN EVENT---
Birov vs. Inspector Reaper

Биров разперва ръце и изкрещява "Bring it, bitch!", но секунда след това Инспекторът вече забива юмруците си в красивото му лице. Главният ни мениджър кърви! Богът! Звездата! С удар след удар Reaper нанася щети на мозъка на противника си, а най-вероятно и на портфейла ми. Чакай! Двете момичета, русокосата и чернокосата, се качват на ринга и изпъчват гърди пред Reaper, защитавайки Биров от атаката. Инспекторът се замисля, но не посмява да ги удари. По-скоро се наслаждава на гледката, защото и той е прасе като всички нас, простено му е. Какво по... от публиката изскачат две фигури. Това са Shefkata и Nelly! Те се качват на ринга и се нахвърлят върху Русокосата и Тъмнокосата! Няколко шамара по-късно и антуража на Биров за вечерта е извън ринга, където женският бой продължава пред очите на поразбудилата се публика. "Какво, по дяволите, правите бе?!?", крещи опулен кървящия Биров, докато наблюдава сцената. Той се обръща... десен прав в лицето от страна на Reaper! Биров е в кома! Сигурен съм, че е в кома! Reaper извива едната му ръка зад гърба, прилагайки болезнената хватка за предаване kimura... А, не! Биров не е в кома! Той започва да крещи и да се гърчи, след което се предава! Мачът приключва с победа на Инспектора.

Бих казал, че главният ни мениджър tap-на като малка кучка, но от него зависи дали ще ям тази вечер. Публиката аплодира на крака инспектор Reaper, а Shefkata и Nelly изглеждат доволни извън ринга. "Жертвите" им са в не по-добро физическо състояние от самия Биров. Едва ли ще е щастлив, като се събуди, но... такъв е животът. Някои губят мачове, други живеем в кашон. 

Все пак простете, ако съм говорил твърде много за себе си. Това беше от нас за тази вечер, драги зрители, дано сте се насладили на поне частица от магията, която някога беше FUW. До нови срещи!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...