Излезе първият трейлър за "Iron Man 3"

Днес от "Marvel" пуснаха първия трейлър за "Iron Man 3", който ще бъде пуснат по кината на 3 май догодина. Заповядайте:Новият филм в известна степен ще е базиран на "Extremis" историята от комиксите, където Тони Старк трябваше да спре нано-вирусът "Extremis". Освен това архизлодеят на Железния човек - The Mandarin (винаги се сещам за плода, не за титлата...) ще направи първата си поява в този филм, макар от първия насам да се намеква за неговото съществуване - терористичната група, която отвлече Старк в първия филм, се казваше "The Ten Rings", като всъщност в комиксите Мандаринът притежава десет пръстена, които... бля-бля-бля, не ви интересува.

Трейлърът е умерено надъхващ, въпреки че сцените с взривяващите се костюми и разпадащата се "къща" са доста приятни за окото. Ще видим какво ще предложи следващия. Има време.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Защо, бе, Marvel?!?

Скъпи блогочетци, разчитам на факта, че повечето от вас не живеят в пещера (не Пещера, там имам верни другари) и знаят, че това чудо "...