Препоръчани песни - Част 80

She'll never cover up what we did with her dress...
No.

Не ми се рови за нови песни, наистина. Вместо това се радвам, когато попадам на готини стари такива, които гравитационното поле на музикалния ми вкус е пропуснало да улови поради една или друга причина. Така преди около две седмици се влюбих в клипа на "Heart-Shaped Glasses" (който има съвсем нищожни недостатъци, неразличими благодарение на гениалните идеи в него) и заобичах и песента. До такава степен, че даже не искам да пиша някакъв коментар за нея.

Да, МенсОн. Сериозно. И аз не очаквах, мислех, че само тийнейджърите в определен период се интересуват от творчеството му, но ето, че има и неща, подходящи за по-зряла (чак ми става смешно като го пиша) публика. Гледайте проклетия клип (нецензурираната версия, другата е толкова рязана, че чак осакатена). 

До "Heart-Shaped Glasses" в това издание на "Препоръчаните песни" поставям също: една страхотна балада на "Staind", която е подходяща за някой по-тегав ден. Много хубави музика и текст, но Aaron Paul (мисля) можеше да я изпее мааааалко по-тихо; ново парче (!) на "The Used", които имам чувството, че са успели да направят една велика песен и след това силите им са се изчерпали. Не напълно, "Hands and Faces" е забавна песничка, но дотам; и перфектният саундтрак за пиянска вечер (с уискЕЕЕЙ) под формата на песен на "Dropkick Monkeys". Изпробвано. Работи.

Линковете, разбира се:


За финал.... Какво за финал? Приятно слушане! Когато попадна на/ми препоръчат нещо друго, което си струва, ще пиша пак. Дотогава:

"Don't break, don't break my heart... 
and I won't break your heart-shaped glasses."

Аха.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...