Коледни предложения

Весела Коледа! Ето ви една елха за настроение:

Елха

Живи, здрави, щастливи, обичани. И пари да имате, ако толкова държите.

Тези от вас, които все още ползват чудото, наречено телевизор, са забелязали също като мен, че родните телевизии, подобно на всяка друга Коледа, въртят едни и също коледни филми. Покрай спирането на bTV каналите за абонатите на "Булсатком" се завъртя и майтапът "Жалко... няма да мога отново да гледам "Сам вкъщи".". На мен ми се гледа нещо различно, но пак да има някакво зимно, снежно настроение, без в него да ми се налага да гледам Маколи Кълкин, Уил Фаръл или Винс Вон. Ето ги и предложенията ми за по-различни зимно/снежни филми, които (може би) няма да ви накарат да искате да се застреляте:

1. Die Hard 2 (сняг, студ, дебели якета, Джон Маклейн трепе терористи)
2. Santa's Slay (Голдбърг е Дядо Коледа, който всъщност е демон, принуден да раздава подаръци, а просто искащ да коли и разчленява хора. Забавна концепция)
3. Batman Returns (Тим Бъртън. Батман. Сняг. Мишел Пфайфър. Друго трябва ли ви?)
4. Nightmare before Christmas (Пак Тим Бъртън. Хелоуин герои отвличат Дядо Коледа. Епохално велик саундтрак)
5. The Dark Knight Rises (Нолан. Батман. Силен Бейн. Сняг. Други хубави работи. Нов е! Батман!)

Приличен списък, с който да прекарате Коледата в случай, че не сте решили да се правите на прасета в някоя кръчма/дискотека. Аз... няма да гледам нищо от собствения си списък. Вместо това ще изгледам "Dredd 3D". Защо? Защото. Хехехе.

Коледна песничка? И коледна песничка ще има. Три ще са даже:

1. Position Music - Carol of the Bells (малко коледна епичност)
2. Marylin Manson - If I was your vampire (почва със "6 AM Christmas morning.". Създава зимно настроение, а и я ползваха в трейлъра на първия "Max Payne", където валеше сняг. А, добавете го към списъка, ако нямате високи очаквания)
3. KoRn - Kidnap the Sandy Claws (кавър на песничка от "Nightmare before Christmas". Става.)

Ако и тези неща не ви създадат настроение, не мога да ви помогна. Дано сте прекарали досегашните празници и почивни дни приятно, дано прекарате следващите още по-приятно. При мен е така.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Панаирно ни е

Зимният панаир на книгата в НДК вече е тук, армии от читатели всяка вечер се стичат натам като армиите на Саурон, а в тъпканицата човек не м...