Препоръчани песни - Част 82

"Who left the door open?
Who left me outside?
I'm on my knees and I'm hopin'
That someone holds me tonight."

Януари също няма да се размине без препоръчани песни, а и това, лично за мен, ще е едно от най-силните откъм песни издания досега. Но пък това зависи най-вече от вкуса на човек. Отново - дано поне нещо допадне и на вас.

HOLLYWOOD UNDEAD - OUTSIDEЗапочваме с "Outside" - песен от новия албум на Hollywood Undead, която е и най-доброто нещо в него. Самият Johnny 3 Tears я определя като най-добрата им песен досега и съм склонен да се съглася - леко начало с китара и гласа на Danny (тук на доста добро ниво) до момента, в който всички останали инструменти започват да забиват със страхотна злоба, сътворявайки един от най-яките rock/rap бийтове, използвани в песен на бандата. Слушам я адски често и определено мисля, че трябва да й дадете шанс, дори да не сте се сблъсквали с HU досeга.

MUSE - CITY OF DELUSIONСлед тях се прехвърляме на "Muse", които май са доста по-популярни дори у нас. Вече лека-полека започвам да разбирам защо. Да кажа, че има нещо гениално в начина им на правене на музика ще е малко преувеличено, а и каквото чух от последния им албум изобщо не ми хареса. Но пък аз все още се опитвам да се настроя да ги слушам. Тази песен, например, веднага ме очарова с разнообразното си звучене. Честно казано дори не обръщам чак такова внимание на текста, защото музиката в случая е наистина ангажиращото нещо.

FILTER - HAPPY TOGETHERПърви и единствен кавър за това издание. Може да я чуете в новия трейлър на "The Great Gatsby", който ще отида да гледам само заради добре подбраните песни в трейлърите му. Оригиналната песен е на The Turtles и е изключително позитивна и весела, като шансът да сте я слушали е много голям. Тази версия тук е по-мрачна и някак по-сексуална. Определено се е получила доста по-добре от другия, май по-известен кавър - този на Simple Plan, който е отвратителен. Та чуйте тази, а потърсете и оригинала на Turtles в YouTube.

LUIS BACALOV - DJANGOТова предложение може да предизвика усмивки. Заглавната песен от новия филм на Тарантино "Django Unchained" (писана за старите филми с "предния" Джанго), изключително зарибяваща и мелодична. Не е най-доброто нещо в целия филм (защото филмът според мен е добър), но е перфектна добавка към него, допринасяща за атмосферата му.

Приятно слушане и весел уикенд!
До следващите песни :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нейде из горските дебри на Благоевград с книги в ръце

"In time, you will know what it's like to lose", Танос. Най-сполучливият филмов злодей (с логична мотивация) на Marvel е мно...