Препоръчани песни - Част 83

"And I'd sing a song, that'd be just ours.
but I sang 'em all to another heart.
And I wanna cry, I wanna learn to love
but all my tears have been used up...

On another love."

Преслушвайки песните за този пост се замислих какво се случва с музикалния ми вкус в последно време. Къде са многото барабани, къде е дрането, къде е агресията? Не казвам, че песните, които ви препоръчвам този път не са хубави - напротив, много хубави са, просто не знам дали преди няколко години щях да съм на това мнение. Сигурно помъдрявам... Whateba. 

Започваме с ултимативния фаворит на седмицата:

TOM ODELL - ANOTHER LOVEПонякога просто се влюбваш в песен. Такъв беше случаят и с тази, в която Tom Odell засяга темата за това как старата любов може да е пречка за всички бъдещи. Tom изглежда е много талантливо момче (може да намерите и acoustic live session версия, в която той сам си свири пиано частта и пее едновременно), за да създаде песен като тази, с толкова въздействаща музика и такъв страхотен текст. Десет пъти - replay, след replay, след replay... И мелодията се набива в главата на човек и го преследва цял ден. Или нощ, в моя случай. Задължително чуйте тази песен. Даже по-добре няколко пъти.

KODALINE - ALL I WANTТова тук е още по-леко, но и много приятно за слушане. Официалният клип е ужасен и реших да ви го спестя, защото честно казано убива част от чара на песента.

BIFFY CLYRO - THAT GOLDEN RULEBiffy Clyro май са английска банда (мързи ме да проверявам) и тъй като миналия месец на пазара е излязъл техен нов албум от MTV Rocks доста сериозно ги промотираха, благодарение на което и разбрах, че съществуват. Харесах "That Golden Rule" заради много добрата втора част, тази от 02:10 нагоре, която е само инструментал. Странно е, когато подобна част в песен ти допадне повече от основната, но... Пък и клипът със сградата-еквалайзер в края е доста готин. Живи и здрави да са, няма да им стана фен, но това е песен, която може да намери място в нечии плейлист.

MUSE - MAP OF THE PROBLEMATIQUEДругата песен на Muse (освен City of Delusion и Hysteria), която започнах да слушам често в последно време. Каквото имах да казвам за тях го казах миналия път, so...

Това е краят на един доста лек като звучене пост, но отново доста силен като съдържание, поне според мен. Зачестиха и дано и занапред е така. Обожавам да откривам и харесвам нови (за мен) хубави песни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Когато Джони Гаргано срещна Дявола - в себе си и срещу себе си (NXT Takeover: Chicago II)

Какво ще сториш на най-добрия си приятел, след като те е предал многократно? Когато човекът, когото си считал за свой брат, се превърне...