Препоръчани песни - Част 84

I'd break the back of love for you.

Опитът да вграждам клипа на всяка една препоръчана песен се оказва твърде натоварващ както за конкретния пост, така и за блога като цяло. Поради тази причина отсега нататък само първата песен, да я наречем "водещата", ще бъде с вграден клип, другите три или четири ще имат само линкове. И по-малко текст, за да не ви затормозявам. Та... водещата песен:

Placebo - Post Blue И останалите три:

Example - Perfect Replacement
Fink - Warm Shadow
Hurts - Miracle

Има някаква надежда за Hurts и Example, които в напълно различни стилове все още успяват да изкарат сносни парчета, които, за съжаление, не могат да достигнат популярността на първите им, наистина огромни хитове. "Warm Shadow" на Fink пък е песента от края на последния епизод на The Walking Dead (S03E13), така че ако сте фенове - това е подарък/поздрав за вас от мен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Книги: "Половин свят" на Джо Абъркромби

Младеж, който отчаяно иска да е добър войн, но природата му го кара вместо това да е твърде добър човек. Момичето, което е твърде добро ...