Новини за филми по комикси: първи трейлър на "Thor 2" и последен на "Man of Steel" + как ще изглежда Електро в "The Amazing Spider-Man 2"

Иииии отново новини за филми по комикси, като започваме с най-важната - този петък, 26 април, е премиерата на "Железният човек 3". Информирайте приятели, изберете ден и час и към кината. Но това не е единственото важно Marvel-ско нещо тази седмица. Другото е, че вече имаме...

ПЪРВИ ТРЕЙЛЪР НА "THOR: THE DARK WORLD"

Ето, че и продължението на "Тор" се сдоби с трейлър, макар и да остава повече от половин година до премиерата на филма. Изглежда много добре, има атмосфера (най-вече заради добре подбраната музика), а финалната сцена ми хареса най-много.Tom Hiddleston = Davey Havoc. Който разбрал - разбрал.

ВИДЪТ НА JAMIE FOXX КАТО ЕЛЕКТРО В "THE AMAZING SPIDER-MAN 2"

И разбира се, че отново се разчита повече на Ultimate изцепки, отколкото на класическата Marvel вселена. Из нета се появиха първите снимки на Jamie Foxx като злодеят Electro в предстоящото продължение на "The Amazing Spider-Man" и както можеше да се очаква няма и следа от жълто-зеления костюм на оригиналния Max Dillon. Вместо това кожата на Фокс е боядисана в синьо и гледайки лампичките около лицето му можем да предположим, че ще сияе през цялото време. Очарователно. Marc Webb, режисьорът, изглежда е гледал и е харесал "Watchmen". Не съм доволен. Вие преценете за себе си:


НОВИЯТ "FANTASTIC FOUR" ЗАПОЧВА СНИМКИ ПРЕЗ ЮНИ?

Това за момента е просто слух - ясно е вече, че се задава reboot (ама разбира се) на "Фантастичната четворка". Т.е. забравете за предните два филма и въобще не си правете труда да ги гледате, в случай, че не сте. Ясно е също, че режисьор ще е Josh Trank, който направи адски силен дебют с "Chronicle" (който за пореден път ви препоръчвам). Сега обаче се разнесе "новината", че снимките на филма ще започнат в средата на юни, което е след точно два месеца, а до момента не е обявено нито едно име на избран за филма актьор.

Може да се опитат да градят нови звезди, каствайки тотални неизвестници в последния момент? Може. Оптимист съм, най-вече на базата на това какво режисьорът показа в "Chronicle". Очаквам един по-мрачен и сериозен (доколкото е възможно) "Fantastic Four" филм. Дано му се получи.

ТРЕТИ И ПОСЛЕДЕН ТРЕЙЛЪР ЗА "MAN OF STEEL"

Започнахме с трейлър, приключваме с такъв, който май ще е и последния за предстоящия филм за Супермен:На генерал Зод е обърнато твърде малко внимание, което навява на мисълта, че може би филмът наистина ще е за това как Супермен се опитва да се впише в човешкия свят, а не за сблъсъка на два извънземни полубога на фона на жалките човеци. Честно казано харесах предния трейлър повече. Този ми идва твърде "закснайдерски".

Това беше за този път. Възможно най-скоро - мнение за "Iron Man 3" ;)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...