Новини за филми по комикси: първи трейлър за "The Wolverine", нови имена за "Gurdians of the Galaxy", concept art за "Captain America 2"

Новини, новини, новини... Какви новини? Новини за филми по комиксиииии! Наскоро бях в час на едни много готини второкласници, за да им обяснявам разни неща за живота, които не ги интересуват, и бях направо очарован да видя каква голяма част от тях обичат да рисуват. И най-преобладаващият образ в рисунките им бе...? Спайдър-меееен! Ама онзи, "истинският", а не българската му Facebook пародия, осмиваща неграмотниците и ценностите на съвременния глупав човек. Та рисуват децата и не само, че рисуват, но и се интересуват - видях някъде да се мотае част от по-новичък комикс за Паяка, така че има надежда за комикс-културата и у нас.

И след тази по никакъв начин несвързана с филми уводна част е време да започна да ви говоря за бъдещи блокбъстъри, които вие, заедно с приятелите и приятелките си, ще отидете да гледате, "защото е модерно".

ДВАМА ОТ "ПАЗИТЕЛИТЕ НА ГАЛАКТИКАТА" СА ЯСНИ И ЕДИНИЯТ Е... внимание... КЕЧИСТ! ХАХАХАХА!

Дейв БаУтиста, познат на феновете като "дедо Дейв", бивш неколкократен световен шампион на WWE, получи ролята на напомпания Drax The Destroyer - член на екипа "Guardians of the Galaxy" в едноименния предстоящ филм. Странно е отново да започваме с новина за този филм при условие, че е най-слабо познат и най-малко очакван, но хей - дано помогна поне на наша територия да се разбере, че ще има такъв.

Chris Pratt пък взе ролята на лидера на тима - Star-Lord. Да му е честито и дано има късмета да му се види личицето поне веднъж във филма. За ролята на нежната част на отбора пък се споменава Zoe Saldana, чиято игра бе използвана като основа за създаването на главния женски персонаж в "Avatar" (онази синята мацорана, която правеше секс чрез опашката на косата си). Честито и на нея, ако се уреди, защото както вече знаем - филмите на Marvel = пачки. Пачки, пачки, пачки!


A ето ви и първата concept art картинка за филма, която ни показва групичката на по питие. Имаше и други, по-фантастични, тип "сам герой в пустиня", но тях няма да ви ги показвам. Моля.

CONCEPT ART ОТ "CAPTAIN AMERICA: WINTER SOLDIER"

И във връзка с горната рисунчица, ето и една от предстоящото да излезе догодина продължение на "Капитан Америка":


На него виждаме как Капитана в що-годе цивилно облекло размята щит и юмруци в ужесточена магистрална битка с рошавия Winter Soldier, който знам кое и някои от вас също знаят кой е, но няма да го кажа, защото някои може и да не знаят и да искат да бъдат изненади. Не, че Marvel няма да разкрият всичко в трейлърите няколко месеца преди филма, но това е свързано със следващата "новина", а именно, че...

ВАЛЯТ СПОЙЛЕРИ ЗА "IRON MAN 3", A ТОЙ ПОЧТИ ДОЙДЕ

От студиото взеха да прекаляват, но аз няма да следвам техния пример и няма да ви кажа НИ-ЩИЧ-КО от нещата, които те "развалиха" от филма, пускайки ги в интернет по-рано. Просто трябваше да отбележа какви глупости правят студията в днешно време, за да създадат допълнителен интерес към филм, който едва ли се нуждае от повече. Важното сте го видели в последния трейлър - много костюми от най-различен тип, зъл ал-кайдоподобен Мандарин, Робърт Дауни джуниър пак играе себе си... Всичко е налице. Чакаме!

ПЪРВИ ТРЕЙЛЪР ЗА "THE WOLVERINE"

Имаме си вече трейлър и за Опит №2 за това героят на Хю Джакмън да получи свой собствен успешен франчайз настрана от X-Men филмите, като този трейлър дори изглежда горе-долу добре. Е, поне до момента, в който се появяват надписите и всичко става някак евтино. Но идеята лошите да направят така, че Логан вече да не е безсмъртен и да може да умре (т.е. на зрителите да започне да им пука какво се случва с него) е доста добра и за момента мога само да аплодирам. Дали ще дадем грешни левове да го гледаме на кино само времето ще покаже. Та-даааа:* * *

Това ще да е. Новини за филми на DC няма никакви, просто защото (както вече трябва да ви е станало ясно) DC са глупаци и не се възползват от собствеността си. Ама тихичко, да не ни чуят. Иначе поне можем да гледаме "Arrow" и да се радваме колко добър сериал е. Не, никой не ми плаща за тази реклама. За съжаление.

Живи и здрави, направете си едно маратонче с "Iron Man" и "Iron Man 2", може и "The Avengers" и ще се чуем пак около тройката. 'Ааааайде!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...