Препоръчани песни - Част 86

"Sucker love, a box I choose.
No other box I choose to use.
Another love I would abuse,
No circumstances could excuse."

Запецнал съм. Каквото и да започна да пиша, просто не се получава. Подходяща причина да отбия номера и да публикувам пост за песни. И без това доста отдавна не е имало такъв, а има готини неща, които да ви препоръчам. 

Това ме подсеща - правех някакви търсения с гугълич и попаднах на тема в някакъв форум, носеща името "Препоръчани песни". Първото мнение - на създателката (предполагам, че е от женски пол заради ника) и изглежда моя огромна фенка - съдържаше линковете за четири песни от подобен на този пост. Ще кажете "Може и да е случайно, и това, че препоръчвате едни и същи песни, да е знак, че сте родени един за друг". "Да, ама не!", ще ви отвърна аз. Оставяме настрана това, че бандите не са особено известни, песните също, и шансът да направиш точно същата комбинация от заглавия е стабилно нулев. По-забавното и основно бе, че тя дори е копирала част от текста на поста, в който обяснявам как съм попаднал на песните. Така че, в случай, че си редовна читателка, хванах те, фенке! Следващият път - поне едно "мерси". Поне знаеш какво да слушаш :D

Оставяме фенщината настрана. Да, знам, че и ти, читателю, си фен, но няма как да напиша по няколко реда за всички. Вместо това мога да ви обогатявам музикално. Този път заглавната ни песен е ето този болен ремикс на "Thrift Shop":Макар в един момент да става малко еднообразен, не може да се отрече, че има доста енергия (и приятен ритъм) в него. Не знам защо точно него избрах, просто от най-много време е предвиден за "препоръчване". За другите няма да пиша нищо, но разнообразието е на ниво - имаме нещо по-популярно, имаме семпъл rapcore, имаме Placebo и, вярвате или не, имаме Steve Aoki. Това е по-неочаквано от чалга, right? Видеото от Tomorrowland 2012 е виновно, иначе знаете, че рядко слушам неща без китари. Ето ви линкчета:


Цъкайте, слушайте, веселете се!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...