Препоръчани песни - Част 86

"Sucker love, a box I choose.
No other box I choose to use.
Another love I would abuse,
No circumstances could excuse."

Запецнал съм. Каквото и да започна да пиша, просто не се получава. Подходяща причина да отбия номера и да публикувам пост за песни. И без това доста отдавна не е имало такъв, а има готини неща, които да ви препоръчам. 

Това ме подсеща - правех някакви търсения с гугълич и попаднах на тема в някакъв форум, носеща името "Препоръчани песни". Първото мнение - на създателката (предполагам, че е от женски пол заради ника) и изглежда моя огромна фенка - съдържаше линковете за четири песни от подобен на този пост. Ще кажете "Може и да е случайно, и това, че препоръчвате едни и същи песни, да е знак, че сте родени един за друг". "Да, ама не!", ще ви отвърна аз. Оставяме настрана това, че бандите не са особено известни, песните също, и шансът да направиш точно същата комбинация от заглавия е стабилно нулев. По-забавното и основно бе, че тя дори е копирала част от текста на поста, в който обяснявам как съм попаднал на песните. Така че, в случай, че си редовна читателка, хванах те, фенке! Следващият път - поне едно "мерси". Поне знаеш какво да слушаш :D

Оставяме фенщината настрана. Да, знам, че и ти, читателю, си фен, но няма как да напиша по няколко реда за всички. Вместо това мога да ви обогатявам музикално. Този път заглавната ни песен е ето този болен ремикс на "Thrift Shop":



Макар в един момент да става малко еднообразен, не може да се отрече, че има доста енергия (и приятен ритъм) в него. Не знам защо точно него избрах, просто от най-много време е предвиден за "препоръчване". За другите няма да пиша нищо, но разнообразието е на ниво - имаме нещо по-популярно, имаме семпъл rapcore, имаме Placebo и, вярвате или не, имаме Steve Aoki. Това е по-неочаквано от чалга, right? Видеото от Tomorrowland 2012 е виновно, иначе знаете, че рядко слушам неща без китари. Ето ви линкчета:


Цъкайте, слушайте, веселете се!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Реквием за един феномен (WrestleMania 33)

Комикси: "Batman: Europa"

Пушът на Джиндър Махал... и парите на един милиард потенциални фенове