Концертът на "Limp Bizkit" от "Rock Am Ring 2013"

Харесвам да гледам записи на live-ове на любими банди, особено когато тези любими банди упорито не идват на родна почва (може би и поради липса на покана). В този случай YouTube е от полза и така до нас достига участието на Limp Bizkit от първия ден на тазгодишния "Rock Am Ring" фестивал в Германия, което, като техен фен, желая да споделя с вас:Sharing is caring. Хахаха, няма да ви казвам къде за последно прочетох това. Както и да е. Live-ът не е лош, макар че звученето е леко странно. Първоначално си мислех, че просто Уес ползва някаква по-"ръмжаща" китара, но май е някакъв проблем с аудио микса на самия фестивал, защото погледнах и участията на KoRn, Imagine Dragons и Bullet For My Valentine от същия ден на фестивала и там също се забелязваше някакво странно звучене.

Не ми харесва обаче, че playlist-ът е съставен от изцяло стари парчета (най-новите са Eat You Alive и Behind Blue Eyes... които са от 2003-та, по дяволите) плюс кратък блок с кавъри, в който Wes просто се забавлява. Няма "Ready To Go", няма нещо друго от задаващия се нов албум и още по-неприятното - няма нищичко от "Gold Cobra". Поне самата "Gold Cobra" можеха да изсвирят. Както и да е. Ще се оплаквам от плейлистове, когато дойдат у нас и отида да ги гледам отново. В Spirit of Burgas ми бяха надеждите (и не само моите, мисля), но намаляват все повече с всеки изминал ден. Друга година. Ако не тук, то някъде.

Дотогава... keep on rollin', partners :D

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нейде из горските дебри на Благоевград с книги в ръце

"In time, you will know what it's like to lose", Танос. Най-сполучливият филмов злодей (с логична мотивация) на Marvel е мно...