Препоръчани песни - Част 87

Утееее, папаутееее! И така нататък, все в тази рима...

Мразя френския език, но с изненада установявам, че нямам против да слушам песни на френски, когато мелодията и ритъмът им са достатъчно приятни. Такъв е случая с "Papaoutai" на Stromae. Помните го - странния тип, който по едно време доста се бе прочул с "Alors on dance" или нещо такова. Дори няма да си правя труда да търся как се изписва правилно :D Важното е да загреете. Та новият му сингъл също е приятен, даже доста по-приятен от най-известния му такъв. Нямам идея за какво се пее в песента, нямам и намерение да разбирам, но просто става за слушане. И за модификации на припева в подпийнало състояние.

Stromae е необичайното, айляшко предложение този път. Имайки предвид, че Слънцето ме е напекло и отново съм в период, в който физическите упражнения ми се струват страшно приятно занимание, ви препоръчвам нещо, което много върви с тях: песента от интрото на всеки event на UFC - "Face the pain" на Stemm. Има някакъв озлобяващ чар. Това трябва да пускат по фитнесите, не рап.

Друг вариант за акомпанимент на тренировка е някой бърз и злобен dubstep-ец. Покрай излизането на "Mortal Kombat" за PC си направих труда да потърся какви музикални произведения има на тази тематика в нета. Най-доброто, което открих (и което ви споменах още в поста за играта) бе dubstep mix-a на Nova, посветен на Sub-Zero. Препоръчвам ви го официално. Друсайте крайници наляво-надясно, радвайте се на живота. Накрая бие малко на кючек, така че няма да ви е трудно.

И в края, макар и първи по важност - AFI. Преслушвам дискографията им, харесвам си песни, които не са ми били познати досега. Понасъбрах такива, така че ще има техни и в следващите издания. Тук наблягаме на могъществото на "Kiss and control", която е и водещата песен в това издание на "Препоръчаните...":Hold me and tell me: "We'll burn like stars. 
We'll burn as we fall. 
Watch as the city lights
 DANCE FOR US!"

Ибре! Направо запявам... Линковете за останалите три парчета:


И сме готови. Четете ги тези постове и ги слушайте тези песни. Неслучайно се опитвам да разширя спектъра на музикалните ви вкусове. Не, че моят често излиза извън рамките на леките жици, but still... Хайде, със здраве!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нашият 24 май - камери, телевизия, интервю и... деца

Има голяма вероятност да запомня този 24 май, за разлика от много други преди него. Не за друго, ами защото с Темз почти не се спряхме, въп...