Определете кой е сериалът на десетилетието

Обичате да гледате сериали? Имате си лични фаворити, както и такива, които не можете да понасяте? Изкушава ви идеята да ги оценявате? Имам предложение за вас!

Божичко, това горе прилича на някаква жалка телевизионна реклама. Толкова лошо ли съм почнал да пиша или го правя умишлено... Но да си дойдем на думата. Нали нямам хиляда неща на главата си в момента, се захванах и с нещо ново. По покана на ръководството на сайта TVseries България, вече съм най-новия член на авторския им екип и ревюто на "Ханибал" отпреди няколко дни може да откриете и там, плюс много друга информация за любимите ви (и не чак толкова любими) сериали, предоставена ви от останалите автори.

Една от най-интересните инициативи на TVseries е започналото съвсем наскоро гласуване за "Сериал на десетилетието". Става дума за конкурс, провеждан във форума им. Били са номинирани общо 31 сериала, които в момента са разпределени в 6 групи. Чрез гласуване с точкова система от тези 6 групи ще излязат само 12 сериала, които ще се впуснат в битката за приза за най-добър сериал за последните десет години. Сред сериалите, за които можете да гласувате са "Game of Thrones", "The Big Bang Theory", "The Vampire Diaries", "Fringe", "House", "Lost" и други. В общи линии всяко по-запомнящо се заглавие за последните години.


Сега е моментът да се регистрирате във форума и да се включите в гласуването за сериалите, като бутате най-солидно рамо на своите фаворити. В рамките на 6 седмици груповата фаза ще приключи и останалите 12 сериала ще бъдат подложени на по-сериозно оценяване от всички потребители на форума на TVseries.

За повече информация цъкнете върху ето този линк. Той ще ви отведе в секцията на форума, предназначена за "Сериал на десетилетието". Там може да видите кои са номинираните сериали, кои са групите, как се извършва оценяването и т.н. Разбира се, за да пишете, ще трябва да си направите една бърза регистрация, но това е нищо работа.

Освен всичко друго ще имате възможността нейде из форума да си полафите с мен... примерно. Може пък за някои от вас да е цел в живота да успеят да разменят някоя-друга дума с виртуалните си идоли. Ако ли не, поне можете да помогнете на любимите си сериали да се доближат до титлата "Сериал на десетилетието". Аз ще го направя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Книги: "Денят на Чакала" на Фредерик Форсайт

Ако в един момент се озовете в читателска криза и нямате никакво желание да продължите със сегашното си четиво, сменете книгата. Ако и т...