Нов трейлър за "Thor: The Dark World"


В средата на YouTube GeekWeek, Marvel решиха да пуснат втория трейлър за продължението на "Тор". Доста солиден е, макар че очаквах малко повече след показаното на ComicCon. Поне е хубаво, че ни опазват от един конкретен (и доста важен според мен) спойлер. И все пак си мисля, че много от обикновените зрители, сред които най-вероятно са и някои от вас, все още не разбират за какво точно ще става дума в този филм и ще им е малко странно като чуят за "тъмни елфи".... ако изобщо ги наричат така във филма.

Забелязва се и твърде солидното присъствие на Локи за сметка на това на Тор. Не се оплаквам - аз също съм от хората, които считат, че играта на Tom Hiddleston е едно от големите попадения във филмовата вселена на Marvel, но с неговия герой не трябва да се прекалява, особено ако е за сметка на главния герой. 

Въпреки всичко имам интерес. Даже най-накрая ще хвана отново да изгледам първия "Тор". Колкото до продължението, което у нас ще носи името "Тор: Светът на мрака" (читав превод) - може да го очаквате по кината от 8 ноември, макар че според страниците на една от големите вериги кина ще може да го видим още от първи.

Като бонус - новия постер за филма:


Харесвам подобни постери, включващи всички основни герои. Напомнят ми за плакатите на Star Wars филмите, а това винаги е добре. GeekWeek, indeed.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...