Нов трейлър за "Thor: The Dark World"


В средата на YouTube GeekWeek, Marvel решиха да пуснат втория трейлър за продължението на "Тор". Доста солиден е, макар че очаквах малко повече след показаното на ComicCon. Поне е хубаво, че ни опазват от един конкретен (и доста важен според мен) спойлер. И все пак си мисля, че много от обикновените зрители, сред които най-вероятно са и някои от вас, все още не разбират за какво точно ще става дума в този филм и ще им е малко странно като чуят за "тъмни елфи".... ако изобщо ги наричат така във филма.

Забелязва се и твърде солидното присъствие на Локи за сметка на това на Тор. Не се оплаквам - аз също съм от хората, които считат, че играта на Tom Hiddleston е едно от големите попадения във филмовата вселена на Marvel, но с неговия герой не трябва да се прекалява, особено ако е за сметка на главния герой. 

Въпреки всичко имам интерес. Даже най-накрая ще хвана отново да изгледам първия "Тор". Колкото до продължението, което у нас ще носи името "Тор: Светът на мрака" (читав превод) - може да го очаквате по кината от 8 ноември, макар че според страниците на една от големите вериги кина ще може да го видим още от първи.

Като бонус - новия постер за филма:


Харесвам подобни постери, включващи всички основни герои. Напомнят ми за плакатите на Star Wars филмите, а това винаги е добре. GeekWeek, indeed.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Децата и техните нови книжни идоли

Комикси: "Batman: I am Suicide" (#9-15)

Книги: "Тайната история на Туин Пийкс" от Марк Фрост