Препоръчани песни - Част 88

Песни, песни, песни, песни... Повече от ЦЕЛИ ДВА МЕСЕЦА ви се наложи да живеете без нов пост с препоръчани песни от мен. Песни, които да ви помагат да преминавате по-леко през трудните периоди в лошия живот или пък просто да ги влошават. Хах! Спокойно - Г-н Музикален вкус (moi) е отново тук и ви е приготвил няколко съкровища, които може да сте пропуснали (макар че някои от тях са намирали място във Facebook страницата на блога, която трябва да харесате, ако все още не сте).

AFI - I hope you suffer


Задава се нов албум от една от най-любимите ми за слушане банди - AFI. "Burials" обещава да е мрачен, зъл албум, рязко контрастиращ с по-шарения и лек "Crash Love". Това ми харесва, с AFI вървим в една посока :D "I hope you suffer" е първият сингъл от албума и ме изненада много приятно, дано допадне и на вас. "Ембнал" (яка дума) съм ви lyric видеото, но ако желаете да видите и официалния клип - цъкнете тук.

Трябва да кажа няколко думи и за друга песен от списъка, а именно страхотния кавър на "Bang Bang" от страна на The Raconteurs. Осъзнах, че идеалната схема за направата на изключително силен и емоционален кавър на една песен е просто да я дадеш на Jack White. "Bang Bang" е класика, но това изпълнение носи едно напълно ново и различно усещане. Страхотна е.

The Black Keys - Howlin' for you

И приключваме с още един красив (но по различен начин) кавър, плюс една песен на The Black Keys от саундтрака на "Suits", който започнах да гледам наскоро и впечатлява поне в музикално отношение. Приятно слушане, момчета и момичета, дами и господа! До следващия път! След примерно два месеца... :D

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Когато Джони Гаргано срещна Дявола - в себе си и срещу себе си (NXT Takeover: Chicago II)

Какво ще сториш на най-добрия си приятел, след като те е предал многократно? Когато човекът, когото си считал за свой брат, се превърне...