Вторият сезон на "Mortal Kombat Legacy" (Видео)

Това вече не го очаквах. Премиерата на втория сезон на web сериите "Mortal Kombat Legacy" доста се забави (както ще видите съм писал за трейлъра през юни, а той май се беше появил още през февруари). За сметка на това Machinima/Warner Bros. са решили вместо по един епизод седмично, да пуснат целия сезон (10 епизода) наведнъж. Ами... благодаря им, предполагам. Ето ви и плейлиста:

MORTAL KOMBAT LEGACY - SEASON 2:В линкнатия горе пост отново съм обяснил какво е "MK: Legacy" за тези, които не знаят, но подобно обяснение има и в поста за първия сезон. Честно казано двата сезона не изглеждат особено свързани. Първият "представя" едни герои (Scorpion, Sub Zero, Sonya Blade, Jax и т.н.), а втория (поне до 4-ти епизод, където съм) се фокусира върху други и не е проблем да се гледа направо втория.

Има и редица промени в актьорския състав, което може да е объркващо за хората, които не са запознати с героите. Това обаче е по-скоро за добро, защото все пак имаме Марк Дакаскос в ролята на Кунг Лао (Дакаскос играеше Гарвана в едноименния сериал, който се въртеше по нашите телевизии преди години), а Кари-Хирюоки Тагава се завръща в ролята на Шанг Тсунг, макар и вече плешив (той изпълняваше същата роля и в игралния "Mortal Kombat" филм от 1995-та).

Няма да давам оценки, защото не съм изгледал сезона все още, но вече имам някакви първи впечатления. Първият епизод започва доста обещаващо, доста различно. След това обаче сценарият започва да евтинее, появяват се забележимо некадърни актьори (Каспър Ван Дийн не е толкова подходящ за Джони Кейдж, колкото си мислех), чуват се кухи реплики... Боевете обаче са на много добро ниво, което всъщност е най-важното за MK. Не сте очаквали шедьовър, нали? Може би ще драсна няколко реда ревю като изгледам всички епизоди, може би не, но още преди средата на сезона ми се струва, че ще свърши супер отворено с идеята историята да бъде продължена във филм. Малко дразнещо взе да става.

P.S. Като чета собствените си постове, около първия сезон съм бил изключително надъхан. Това, че нещата са се променили и ми е по-скоро все тая е доста кофти индикатор за web сериите, идеята им и това как бе развита тя.
P.S.2: И в случай, че сте забравили/пропуснали: последната Mortal Kombat игра я има вече за PC.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...