Филмът "Need for Speed" (първи трейлър)

И ударно за добро утро ви посрещам с новините, че вчера излезе първият трейлър за филма "Need for Speed", базиран в известна степен на едноименната компютърна игра. Тъй като в нея става дума най-вече за състезания с коли и историята никога не е била от някакво основно значение (въпреки опитите), предполагам, че филмът ще разчита в голяма степен на своя собствен, оригинална фабула. Което е добре.

Още по-добрата новина е, че трейлърът всъщност изглежда добре и опасенията ми за бледа имитация на "Fast and Furious" филмите вече не са толкова сериозни. Проверете сами:Ама че приятна мелодия, а? Indeed. Аарън Пол е в главната роля и вече би трябвало да ви е познат като Джеси от "Breaking Bad". Все още не гледате "Breaking Bad"? Защо тогава е цялата тази рекламна кампания, която водя. Гледайте "Breaking Bad".

ОК, спирам. Трейлърът наистина е готин, макар да не подсказва кой знае колко. Изглежда ще имаме обичайните преследвания със скъпи спортни коли (ала всички по-ранни "Need for Speed" игри), преследвания с полицията (ала "Hot Pursuit" и "Most Wanted"), а мисля, че мернах и един тунингован Мустанг, който пък е намигане към "Underground" сериите. По-нататък не си спомням игрите, тъй като спрях да ги играя, признавам.

Филмът, очевидно, ще се цели в аудиторията на поредицата "Fast and Furious", което не е лошо, но поне предлага свеж каст, а не лицата на Вин Дизел и Пол Уокър. Дано и откъм съдържание е нещо поне малко по-различно от средно глуповат екшън с преследвания с коли и малко стреляне. Дали ще е така ще разберем през март 2014 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...