Филмът "Need for Speed" (първи трейлър)

И ударно за добро утро ви посрещам с новините, че вчера излезе първият трейлър за филма "Need for Speed", базиран в известна степен на едноименната компютърна игра. Тъй като в нея става дума най-вече за състезания с коли и историята никога не е била от някакво основно значение (въпреки опитите), предполагам, че филмът ще разчита в голяма степен на своя собствен, оригинална фабула. Което е добре.

Още по-добрата новина е, че трейлърът всъщност изглежда добре и опасенията ми за бледа имитация на "Fast and Furious" филмите вече не са толкова сериозни. Проверете сами:Ама че приятна мелодия, а? Indeed. Аарън Пол е в главната роля и вече би трябвало да ви е познат като Джеси от "Breaking Bad". Все още не гледате "Breaking Bad"? Защо тогава е цялата тази рекламна кампания, която водя. Гледайте "Breaking Bad".

ОК, спирам. Трейлърът наистина е готин, макар да не подсказва кой знае колко. Изглежда ще имаме обичайните преследвания със скъпи спортни коли (ала всички по-ранни "Need for Speed" игри), преследвания с полицията (ала "Hot Pursuit" и "Most Wanted"), а мисля, че мернах и един тунингован Мустанг, който пък е намигане към "Underground" сериите. По-нататък не си спомням игрите, тъй като спрях да ги играя, признавам.

Филмът, очевидно, ще се цели в аудиторията на поредицата "Fast and Furious", което не е лошо, но поне предлага свеж каст, а не лицата на Вин Дизел и Пол Уокър. Дано и откъм съдържание е нещо поне малко по-различно от средно глуповат екшън с преследвания с коли и малко стреляне. Дали ще е така ще разберем през март 2014 г.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Реквием за един феномен (WrestleMania 33)

Комикси: "Batman: Europa"

Пушът на Джиндър Махал... и парите на един милиард потенциални фенове