Първи трейлър за "Captain America: The Winter Soldier"

Уж трейлърът за продължението на "Капитан Америка" щеше да се появи заедно с премиерата на "Thor: The Dark World", а ето, че подрани. Оказа се достатъчно хубав, че да реша да драсна няколко реда за него и да го публикувам тук, за да можете да го видите и вие:Изненадващо, но ми хареса. "Ниските очаквания" проработиха отново. Харесва ми идеята за "врагът отвътре" и това, че са поели по пътя на сблъсъка между съвременния ни свят и разбиранията на Капитана за това кое е правилно и кое е грешно. Falcon (този с крилата) също изглежда добре, тъй като имах (че и все още имам) съмнения как подобен герой може да бъде представен на голям екран.

Две неща ми направиха по-лошо впечатление. Първо, разбиващият се Hellicarrier (огромната, летяща база на Щ.И.Т.). Видяхме нещо подобно в "The Avengers" преди има-няма 2 години, нужно ли е да се повтаря заради няколко експлозии в повече? Второто нещо, което не ми се понрави, е колко малко внимание е обърнато в трейлъра на The Winter Soldier, имайки предвид, че той е в подзаглавието на филма. За който не е разбрал - The Winter Soldier е този с дългата коса и металната ръка. Sebastian Stan изглежда доста badass (отново извинения за използването на чуждици, ама... е...) в ролята.

Определено Marvel успяха да повишат интереса ми към филма, макар че все още имам своите резерви, тъй като до момента "Капитанът..." е може би най-слабия продукт в Marvel кино-вселената и се нуждае от сериозно подобрение. Дали тук ще видим такова ще разберем през април 2014 г.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Реквием за един феномен (WrestleMania 33)

Комикси: "Batman: Europa"

Пушът на Джиндър Махал... и парите на един милиард потенциални фенове