I'm baaaack!

Здравей, блог! Липсваше ми!

Минаха повече от две седмици от последния пост в блога (които едва ли сте усетили), но причината е напълно основателна - готвех се за държавен изпит, който, мога с удоволствие да заявя, взех с отличен (гаден зубър). Последната стъпка ще е дипломирането, но ако сте част от медия, партия, неправителствена организация или прочие и се нуждаете от млад, амбициозен и крайно очарователен политолог - аз съм насреща! :D Потърсете ме, и без това си търся работа.

Така. Минутката за реклама приключи. Искам да кажа на всички млади хора, че да си висшист не е нищо специално. След държавния очаквах да вдигна level като в "World of Warcraft", светлини да светят, гръмотевици да звучат... Нищо, братче. Същото е. Така че не се бутайте толкова да ставате "стОденти" и да харчите парите на родителите си по чалготеките в онзи тъй "красив" квартал на София, ами осъзнайте за какво ви бива и правете него. Примерно. Дори да завършите - няма вдигане на level, няма светлини и гръмотевици. А аз се гласях и за триумф*. Ще го оставим за след дипломирането.

Все още не знам къде съм след солидната подготовка за изпита, а и честно казано всеки опит за четене/писане е един вид предизвикателство, защото очите ми доста изстрадаха. Лека-полека обаче блогът отново ще влезе в ритъм и при наличие на вдъхновение и време ще продължавам да бъда пътеводна светлина в живота ви. Няма да е твърде често, разбира се, защото имам и други занимания в момента. Държа да споделя, че вчера, например, докато цепех дърва (#истинскимъж), потанцувах с брадвата си под звуците на "El Tango de Roxanne". Малките радости в живота!

Хайде, до скорошно писане (от моя страна) и четене (от ваша)! Бъдете велики!

* Ако не знаете какво е "триумф", значи трябва да четете повече. - бел.Бире.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Книги: "Тайната история на Туин Пийкс" от Марк Фрост

Комикси: "Batman: I am Gotham" (#1-6)

Ответният удар на джобърите (WWE Backlash '17 Превю)