BREAKING NEWS: Marvel и Netflix обявяват 4 нови сериала, базирани на комикси: Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage


Marvel току-що избухнаха с огромна новина: сключили са сделка с каналa Netflix ("Arrested Developmen", "House of Cards") за създаването на 4 нови телевизионни сериала с комикс герои. Първият от тях ще се фокусира върху Daredevil (слепият адвокат Мат Мърдок, в случай, че не помните филма с Бен Афлек), като ще последват сериали за Jessica Jones, маскираният майстор на бойните изкуства Iron Fist и неунищожимият Luke Cage. Все герои, които се подвизават в нюйоркския квартал Hell's Kitchen.

Началото на тази мащабна, няколкогодишна телевизионна продукция ще е през 2015-та година, като Netflix са се съгласили на минимум 4 сериала от по поне 13 епизода. Още по-интересното е, че всички те ще водят до мини-сериал "The Defenders", който ще види обединението на горепосочените герои.

Т.е. Marvel повтарят подхода, който използват в кино-филмите си - филми за отделни герои, водещи до един голям, събиращ всички тях. В случая обаче ще използват по-малко познати на масовата публика образи (с изключение на Daredevil). Страхотна новина, която показва, че са готови да се възползват от върналите се в техни ръце лицензи. Netflix държат на качеството, така че можем само да се надяваме тези сериали да са по-добри от вече разочароващия "Agents of S.H.I.E.L.D.".

Разбира се, вашият любим комикс-гийк ще ви информира при нова информация за "Daredevil", "Jessica Jones", "Iron Fist" и "Luke Cage". Само ще намекна (да не го вземете за факт, защото не е), че Дуейн "Все-още-Скалата" Джонсън изрази публично интерес да играе Luke Cage, макар че не виждам как биха могли да му платят. Аз гласувам за Terry Crews!

PS: Повече инфо за четиримата герои може да откриете в Wikipedia: Daredevil, Luke Cage, Iron Fist, Jessica Jones.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...