TVseries България стартира "Изгубени в разказа"

 Произход: TVseriesbg.com ...а аз си правя картинките с Paint.

Сайтът "TVseries България", където имам удоволствието от време на време да публикувам свои неща, стартира нова игра, носеща името "Изгубени в разказа"*. Идеята зад това име не е никак лоша, допада ми и мисля, че всички ние, които обичаме да четем, можем да спечелим от няколко авторски разказа. Да, става дума за разкази.

Споко, никой не кара вас да пишете. "Изгубени в разказа" ще се състои от 13 авторски разказа, които ще бъдат публикувани на сайта на TVseries България в рамките на 13 седмици. Всеки един от разказите ще може да бъде оценен чрез създадената за целта рейтинг система, а кратката история, събрала най-висок рейтинг, ще бъде заснета от Clapboard Film Studio. От всички вас (нас, защото имам намерение да чета, иначе нямаше да навивам и вас) се иска просто да четете и да оценявате разказите. Какво печелите?

1. Качествено написани авторски разкази на млади, талантливи сънародници.
2. Затоплящото чувство, че с малко четене и няколко клика сте помогали на някой от тях да види как произведението му "оживява".

Нека доброто във вас (и мен) проговори и да почетем задружно. Може пък някое от произведенията да е наистина, ама наистина солидно и запомнящо се. Ето тук е линкът към официалната новина за играта в сайта на "TVseries България". В самия сайт съвсем скоро ще откриете и разказите. So... приятно четене!

* белбире: името е в чест на "Lost", който стана Сериал на десетилетието според гласуването в сайта. Ако светът беше справедлив и "Breaking Bad" (заслужено) бе спечелил, сигурно играта щеше да е "Writing Bad", което щеше да е къде-къде по-епично заглавие. #шегувамсе #несъмзабавен

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Guest Booker: Моят Survivor Series 2018 - Част 1: Мачовете на RAW

След посредственото Crown Jewel PPV и тази година за не-знам-кой-си път ще гледаме Survivor Series, посветен на темата RAW vs. Smackdown. К...