TVseries България стартира "Изгубени в разказа"

 Произход: TVseriesbg.com ...а аз си правя картинките с Paint.

Сайтът "TVseries България", където имам удоволствието от време на време да публикувам свои неща, стартира нова игра, носеща името "Изгубени в разказа"*. Идеята зад това име не е никак лоша, допада ми и мисля, че всички ние, които обичаме да четем, можем да спечелим от няколко авторски разказа. Да, става дума за разкази.

Споко, никой не кара вас да пишете. "Изгубени в разказа" ще се състои от 13 авторски разказа, които ще бъдат публикувани на сайта на TVseries България в рамките на 13 седмици. Всеки един от разказите ще може да бъде оценен чрез създадената за целта рейтинг система, а кратката история, събрала най-висок рейтинг, ще бъде заснета от Clapboard Film Studio. От всички вас (нас, защото имам намерение да чета, иначе нямаше да навивам и вас) се иска просто да четете и да оценявате разказите. Какво печелите?

1. Качествено написани авторски разкази на млади, талантливи сънародници.
2. Затоплящото чувство, че с малко четене и няколко клика сте помогали на някой от тях да види как произведението му "оживява".

Нека доброто във вас (и мен) проговори и да почетем задружно. Може пък някое от произведенията да е наистина, ама наистина солидно и запомнящо се. Ето тук е линкът към официалната новина за играта в сайта на "TVseries България". В самия сайт съвсем скоро ще откриете и разказите. So... приятно четене!

* белбире: името е в чест на "Lost", който стана Сериал на десетилетието според гласуването в сайта. Ако светът беше справедлив и "Breaking Bad" (заслужено) бе спечелил, сигурно играта щеше да е "Writing Bad", което щеше да е къде-къде по-епично заглавие. #шегувамсе #несъмзабавен

Коментари

Популярни публикации от този блог

Реквием за един феномен (WrestleMania 33)

Комикси: "Batman: Europa"

Пушът на Джиндър Махал... и парите на един милиард потенциални фенове