Първият трейлър за "Guardians of the Galaxy" на Marvel е вече тук

"Guardians of the Galaxy", едно от новите заглавия в кино-вселената на Marvel, е с премиера чак през август, но това не пречи да получим първия трейлър още в средата на февруари. Трябва да се има предвид и това,  че става дума за първия филм на Marvel, който не е фокусиран върху вече познатите ни Iron Man, Captain America и Thor. Погледнете трейлъра сами, после ще говорим:


Доста нелепост има в тези две минути и половина, но го казвам в напълно позитивния смисъл на думата. "Guardians of the Galaxy" изглежда ще наблегне доста силно на комедийния елемент, освен че ще е най-"фантастичната" Marvel продукция до момента. Крис Прат (Peter Quill/Star-Lord) май ще се окаже добър избор за главната роля, но за другите (Зоуи Салдана и Батиста) е рано да се каже. Искаше ми се да чуя как звучат Groot (Вин Дизел) и Rocket Racoon (Брадли Купър), но това изглежда ще остане за някой от следващите трейлъри. Rocket обаче изглежда страхотно. Не, сериозно, колко яка е една CGI миеща мечка, която стреля с разни твърде големи за размерите си оръжия?

Хмммм, чета собствения си въпрос и си мисля.... HOW F'N COOL IS THAT?

Не чаках "Пазителите..." с особен интерес, но привлякоха вниманието ми. От този филм зависи много, тъй като ще е тест за това дали Marvel могат да превърнат в хит филм, базиран по някой от по-неизвестните им (и неекранизирани досега) комикси.

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...