Първият трейлър за "Guardians of the Galaxy" на Marvel е вече тук

"Guardians of the Galaxy", едно от новите заглавия в кино-вселената на Marvel, е с премиера чак през август, но това не пречи да получим първия трейлър още в средата на февруари. Трябва да се има предвид и това,  че става дума за първия филм на Marvel, който не е фокусиран върху вече познатите ни Iron Man, Captain America и Thor. Погледнете трейлъра сами, после ще говорим:


Доста нелепост има в тези две минути и половина, но го казвам в напълно позитивния смисъл на думата. "Guardians of the Galaxy" изглежда ще наблегне доста силно на комедийния елемент, освен че ще е най-"фантастичната" Marvel продукция до момента. Крис Прат (Peter Quill/Star-Lord) май ще се окаже добър избор за главната роля, но за другите (Зоуи Салдана и Батиста) е рано да се каже. Искаше ми се да чуя как звучат Groot (Вин Дизел) и Rocket Racoon (Брадли Купър), но това изглежда ще остане за някой от следващите трейлъри. Rocket обаче изглежда страхотно. Не, сериозно, колко яка е една CGI миеща мечка, която стреля с разни твърде големи за размерите си оръжия?

Хмммм, чета собствения си въпрос и си мисля.... HOW F'N COOL IS THAT?

Не чаках "Пазителите..." с особен интерес, но привлякоха вниманието ми. От този филм зависи много, тъй като ще е тест за това дали Marvel могат да превърнат в хит филм, базиран по някой от по-неизвестните им (и неекранизирани досега) комикси.

Едно DaDa Aniventure приключение

Няма как да не се сетя за въодушевения Билбо Бегинс на Мартин Фрийман, който подтичва, докато произнася "I'm going on an adve...