TVseries България определя Сцена на десетилетието


TVseries България, сайтът в който yours truly се подвизава от време на време с някой-друг текст, започна нова инициатива за определянето на "Сцена на десетилетието". Номинирани са 35 запомнящи се сцени от сериали от последните десет години (2004-2014 г.) и на елиминационен принцип чрез гласуване във форума на сайта ще се определи най-великата от тях. Ето ви и малко линкове:


Във всяка тема пише докога можете да гласувате. И така... Ако обичате сериалите и някоя от любимите ви сцени е сред изброените, имате възможност да я подкрепите. Трябва да ви предупредя, че е напълно възможно да има спойлери сред имената на сцените/клиповете, така че подхождайте разумно, особено със сериали, които не сте гледали или не сте довършили.

И тъкмо сме на тема TVseries България - хвърлете едно око и на прегледа ми на по-важните сериали по комикси, които можем да очакваме в периода 2014-2015 г. А да, и както ще прочетете и в сайта, Бен Макензи (Раян от "Ориндж Каунти"/"The O.C.") е получил ролята на младия Джеймс Гордън в предстоящия сериал на DC/FOX "Gotham". Нелош избор.

Еднорогът, който удари приятелката ми

Доста неща съм правил пред камера. Като всеки друг телевизионен репортер съм тормозил хора, които като видеха микрофона все едно виждаха но...