TVseries България определя Сцена на десетилетието


TVseries България, сайтът в който yours truly се подвизава от време на време с някой-друг текст, започна нова инициатива за определянето на "Сцена на десетилетието". Номинирани са 35 запомнящи се сцени от сериали от последните десет години (2004-2014 г.) и на елиминационен принцип чрез гласуване във форума на сайта ще се определи най-великата от тях. Ето ви и малко линкове:


Във всяка тема пише докога можете да гласувате. И така... Ако обичате сериалите и някоя от любимите ви сцени е сред изброените, имате възможност да я подкрепите. Трябва да ви предупредя, че е напълно възможно да има спойлери сред имената на сцените/клиповете, така че подхождайте разумно, особено със сериали, които не сте гледали или не сте довършили.

И тъкмо сме на тема TVseries България - хвърлете едно око и на прегледа ми на по-важните сериали по комикси, които можем да очакваме в периода 2014-2015 г. А да, и както ще прочетете и в сайта, Бен Макензи (Раян от "Ориндж Каунти"/"The O.C.") е получил ролята на младия Джеймс Гордън в предстоящия сериал на DC/FOX "Gotham". Нелош избор.

Популярни публикации от този блог

Книги: "Тайната история на Туин Пийкс" от Марк Фрост

Комикси: "Batman: I am Gotham" (#1-6)

Ответният удар на джобърите (WWE Backlash '17 Превю)