"Batman v. Superman: DOJ" нещица от Comic-Con 2014

Добре де, как да не започна с Gal Gadot в костюма на Wonder Woman?


Готово. Покрихме най-важното. Галченценцето радва окото и все някак ще успея да се примиря с факта, че мозъците зад филмовата вселена на DC избързаха толкова много с нейния екранен дебют (при това в костюм). Кльощава е, факт - както за моя вкус, така и за героинята, която ще играе. И все пак май по-добре да гледам нейното лице, отколкото това на Jamie Alexander. Феновете на втората ще извиняват.

Наистина ли визията на Wonder Woman бе най-интересното нещо, свързано с предстоящия мозъковзривяващ филм "Batman v. Superman: Dawn of Justice"? Well... да. Малцина са тези, които са имали възможност да се насладят на 20-секунден тийзър на филма, в който напомпаният Бен Афлек в брониран костюм на Батман със СВЕТЕЩИ В БЯЛО ОЧИ (YES!) сваля платнище от нещо, което се оказва бат-сигнала. Импровизираният фенер осветява стоящия в небето Супермен, чийто очи пък са в обичайното за неговото лошо настроение лазерно червено, докато се взира в своя противник. Положението си е пенетрирало майката, дет' се вика. Дори звучи епично, представям си как е изглеждало. Дали ние, простосмъртните, скоро ще се насладим на този тийзър не е ясно, но стискам палци.

Вместо това отново ни подхвърлиха огризки под формата на още една снимка на Афлек с костюма и маската. Май ни чака един с пъти по-тъжен и депресиран Батман от този, който Майкъл Кийтън изигра във филмите на Бъртън. Да, знам, че звучи сякаш се шегувам, но... погледнете го, for Christ's sake:


Sadman :(

Като се замисля, ако и аз трябваше да се бия с г-н Мъж от стомана, едва ли щях да съм по-щастлив. Филмът обаче определено продължава да ентусиазира, пък било то и само с основната си идея (Батман срещу Супермен, по дяволите), но все така рискува да навлезе в зоната на прекаленото. Не знам дали сте чули за слуховете, че Jason Mamoa (Хал Дрого от "Game of Thrones") ще играе Aquaman във филма. ОК, ясно е, че DC се опитват да претупат нещата и с 2 филма да направят изграждането, което Marvel направиха с 4, ама сериозно ли? Представяш нов Батман, после вкарваш Wonder Woman, след това Cyborg преди да стане Cyborg, а сега и Aquaman? Това се очертава един солидно объркващ филм, особено за хората, които не са особено запознати с лицата на DC Comics.

Надеждата обаче умира последна. Едва след нея може да дойде реда и на режисьора Зак Снайдър.

Riot, а не Carnage, ще е злодея във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодея в историята, стан...