Великолепно MV: "Summer of Punk" (с музиката от "Dr.Horrible")

Тъй като не остава време за креативност, мога поне да споделям с вас това, което други хора, разполагащи с повече време и вдъхновение, са създали. В случая: едно страхотно MV, което проследява всичко случило се със CM Punk през лятото на 2011-та. По принцип това щеше да е поредното клипче, което да зарадва само някое кеч-фенче, но разликата тук е използваната музика. Авторът е имал гениалната идея да добави към "лятото на Пънк" музиката от web сериите на Joss Whedon "Dr.Horrible's Sing-along Blog". Същият Уедън, който режисира "The Avengers" филмите на Marvel, да. Колкото до самия "Sing-along Blog", главната роля там се изпълнява от Neil Patrick Harris (да, бе... Барни) и той изпълнява песните, които ще чуете в това видео долу. Добре ще е най-накрая спра да пиша и ви оставя да го гледате. Спирам. Ето го:


Страхотно. Подбор на кадри, на музика, монтаж. Вероятно е правено супер много време, но се е получило велико клипче, което в 7 минути разказва няколкомесечена история.

Най-накрая започва да се усеща като WrestleMania сезон

Джон Сина отдавна ми е омръзнал като персонаж. Да не кажа още през 2006-а, 2007-а... Стряскащо е, че не много неща в образа му са се про...