Първи снимки от сериала "Daredevil" на Netflix


Припомням ви, че американският доставчик на TV продукция "Netflix" и любимите ни, макар и не винаги адекватни комикс гурута в "Marvel" се договориха за създаване на няколко телевизионни сериала, базирани на комиксовата вселена на Marvel. Първият от тях и този, по който вече се работи, е сериалът "Daredevil". Някои от вас вероятно помнят масово оплютия филм за същия герой от 2003-та. Бен Афлек, познат още като "новия Батман, който намразихме преди да сме видели", играеше главната роля там - тази на слепия адвокат Мат Мърдок, който през нощта навлича червен костюм и с помощта на свръх-развитите си други сетива громи престъпността в един от най-опасните квартали на Ню Йорк.

Какво дълго изречение написах...

Както и да е. Сега ще имаме сериал, а Netflix държат на качеството, макар Marvel да показаха с "Агентите на Щ.И.Т.", че могат да правят и по-посредствени адаптации на комиксите си. Сериалът "Daredevil" няма нищо общо с филма. Подчертавам го за тези, които не са го гледали или не го харесват. Иначе излязоха първите промо-снимки от новото телевизионно начинание. На едната виждаме актьорът Чарли Кокс в ролята на Мърдок. На него се пада "тежката" задача да изиграе ролята след Афлек, да. 


На другата го виждаме в, както подчертават от Marvel, първият костюм на Daredevil. За голяма изненада той е черен. Хубавото обаче е, че се намеква, че на героя му предстои някакво развитие, било то и само що се отнася до екипировката.


Освен снимките имаме и първият промо плакат за сериала, който вече сте видeли в началото на поста. Всичко това е добре. За момента нещата наистина изглеждат малко по-"сурови", както създателите обещаха. Успехът на "Daredevil" е от голямо значение за сделката на "Marvel" с "Netflix", както и за бъдещето на филмовата вселена на Marvel на малкия екран. Дали ще е успешен първият опит на Marvel да направят сериал със истински супергерой, а не гадже или далечен братовчед на някой такъв, ще разберем през 2015-та.

Riot, а не Carnage, ще е злодея във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодея в историята, стан...