Зимни намаления на игрите на Blizzard


В следващия пост има продуктово позициониране, хехехе. Blizzard фенче съм, знае се. Също така, като един псевдо-творец, ежедневно създаващ интелектуални продукти от различен вид, ценя този вид труд и се опитвам да привлека повече сънародници към групата на хората, които плащат поне за някои от забавленията си. И в този ред на мисли...

BLIZZARD ПРЕДЛАГАТ ИГРИТЕ СИ С ОТСТЪПКА!

Колкото и да ми се иска, те не ми плащат за тази безплатна реклама. То не е точно реклама - просто искам повече мои познати да се сдобият с копия на Diablo, за да можем да си цъкаме заедно. Стабилна пиратска версия все още няма, мисля. Та да - до 2 декември продължава "зимната разпродажба" (не схващам какво й е зимното, но whatevs) в Battle.net Shop-a. Естествено, най-новото им произведение - "World of Warcraft: Warlords of Dreanor", няма как да е намалено. Дигиталното копие струва 45 евро, демек 90 лв. Всичко други игри обаче са с изкушаващи дори за родните стандарти цени:

  • Diablo III - 19,99 € (40 лв.)
  • Diablo III: Reaper of Souls - 19,99 € (40 лв.)
  • StarCraft: Wings of Liberty - 9,99 € (20 лв.) 
  • StarCraft: Heart of the Swarm - 9,99 € (20 лв.)
  • World of Warcraft (оригиналната игра + всички експанжъни до Mists of Pandaria включително) - 5,00 € (10 лв.)

Доста изгодни цени. Можете да си вземете Diablo III + Reaper of Souls за общо 80 лв., което е много добре, имайки предвид, че купувайки ги при премиерите им аз дадох общо 200. А и вече съм ви говорил, че с RoS новото Diablo най-накрая стана това, което трябваше да бъде. За StarCraft феновете нещата са още по-розови, тъй като двете "парчета" на втората част на играта излизат общо 40 лв. И, разбира се, най-добрата оферта е човек да си купи World of Warcraft с всички експанжъни (без най-новия, разбира се) за едва 10 лв. В тези 10 лв. влизат 30 дни безплатна игра, после, както предполагам ви е ясно, трябва да си плащате всеки месец. Около 26 лв. струва месец игра, което не всеки може и би си позволил.

Подчертавам, че става дума за дигитални копия. Т.е. никакви кутии, дискове и прочие. Купувате онлайн (с Paypal, карта...), сваляте всичко, което ви е необходимо и цъкате. В случая да си купите дигитални копия е оферта - физическо копие на D3+ROS например излиза 130 лв. от български онлайн магазин.

Сериозно се бях замислил да взема копие на WoW докато тече отстъпката, но осъзнах, че да си цъкам Startup Edition-а (който може да си изтеглите напълно безплатно от Battle.net) ми стига, за да си начеша крастата. Цялата игра изисква повече време (което нямам) и кооперация с непознати (а има кой да ме нарича "noob" и в реалния живот). Та май се отказах, но има още 2 дни и ще си помисля дали да не си разнообразя малкото свободно време през декември.

Ако някой от вас се сдобие с D3, нека ми пише, за да прати BattleTag. Играта е доста забавна в мултиплейър и помага за разпускане вечер след работа. През последната седмица се хванах да си развивам Crusader-a и й отделям по 30-40 минути дневно. Но и това ще мине. На вас - приятно пазаруване!

Нейде из горските дебри на Благоевград с книги в ръце

"In time, you will know what it's like to lose", Танос. Най-сполучливият филмов злодей (с логична мотивация) на Marvel е мно...