Честита нова година! (в края на януари)

Здравей, свят!

Блогът е жив, аз също. Реално ако втората променлива (Бире = жив) се промени, блогът най-вероятно също ще замре рязко. Не, че през последния месец сте имали възможността да прочетете каквото и да било тук. Но какво да ви кажа.... работа, любов, липса на време и вдъхновение. Обичайното. И след най-сухия месец в историята на китния ми, очарователен блог е време нещата да се върнат отново в релси.

Знаете ги обичайните постове - "Сори, че не писах. Почвам отново". Няма смисъл да се повтарям, но все пак да споделя, че рецензиите на две книги са в процес на изчакване, така че скоро ще видите тях. Ще препоръчвам песни за тези, които имат глад за музика. Мога и едно постче "Какво да гледате" да драсна за всички онези, които имат твърде много свободно време и се чудят с какви филми да го запълнят. О, и чудото стана - гледах (макар че "гледах" е малко силно казано) почти целия "WWE Royal Rumble"! Така че и за кеч ще попиша, специално за хората, които все още влизат в блога заради това. Казвал съм ви, че този блог беше създаден точно с идеята в него да става дума най-вече за кеч, нали? Живот.

ЧАКАЙ! ФАКС:

"Hey, superstaaaaaaaar, so populaaaaaar... when you'll get it that NOBODY CAAAARES WHOOOO YOU AAAAAARE?"

Корабът-майка праща сигнали. Не знам, не знам...

Та идеята ми е, че има за какво да се пише, така че само мързелът и ограниченото ми време могат да са оправдания. Но пък съм в отпуска (първата официална в живота ми, муахаха) и времето също не би трябвало да е проблем. Какво да ви кажа друго... честита нова година? Да.

ЧЕСТИТА.
НОВА.

ГОДИНА!

Така е като цял януари нямаш нов пост. Желая ви да сте здрави (и живи), по-малко нерви в работата и повече успехи там, късмет (за тези, които разчитат на някакви свръхестествени сили) и много щастие. Ако ви е нужен алкохол за последното - go for it, но не смесвайте. Вероятно ще останете живи, но вече няма да сте здрави. Спирам това общо мъчение. See ya soon.


Бире.

Популярни публикации от този блог

Реквием за един феномен (WrestleMania 33)

Комикси: "Batman: Europa"

Пушът на Джиндър Махал... и парите на един милиард потенциални фенове