Последният трейлър на "Avengers: Age of Ultron" мачка.

Фенбойчето в мен квичи от кеф. Последният (предполагам) трейлър за продължението на "Avengers" вече се мотае из нета, обещавайки на малки и големи поредната доза спасяване на света, армии от роботи, множество експлозии и биещите се Хълк и Iron Man. 


Философстването на Ултрон в началото е златно. Нямам търпение да чуя цялата му реч, нямам търпение да бие Avenger-и, да унищожава градове and shit. Имаме по-добър поглед към Scarlet Witch и Quicksilver, които изглежда, поне до един момент, ще помагат на Ултрон. В самия край виждаме и очите на Vision. А по-важното е, че дори в трейлъра се усещат търканията, които ще доведат до "Captain America: Civil War". И не, нямам предвид търкането между Брус Банър и Black Widow (WTF? *).

Вече съм много надъхан. Can't wait!

* Представете си, че тя го ядоса/ощипе/плясне докато правят секс и той вземе, че позеленее... и рязко порасне. 50 нюанса Avengers, no more Black Widow... LOL.

Riot, а не Carnage, ще е злодея във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодея в историята, стан...