Кой ще бъде новият (мразен) Хан Соло?


"Дисни" ще доят златната крава "LucasFilm" докато могат. Тя им струваше 4 милиарда долара, така че не е учудващо, че планират освен да я доят, също така да я разчленят и да я направят на пържоли и салами. Както и да я клонират преди това, за да могат да повтарят горното начинание отново, и отново, и отново...

Самостоятелният филм за младостта на Хан Соло, който ще излезе през 2018-та, е един от начините да бъде постигнато това. В случай, че не сте запознати с идеята за т.нар. "a Star Wars stories", в края на поста ще намерите повече инфо. Сега минаваме на по-забавното: кои са келешите, имали съмнителния късмет да попаднат в краткия, финален списък за ролята на младия Хан Соло? Ей ги на:


Първи ред: Emory Cohen, Miles Teller, Ansel Elgort, Scott Eastwood
Втори ред: Logan Lerman, Blake Jenner, Jack Reynor, Dave Franco

Богове, колко минути от живота си изгубих, за да сглобя колаж от муцуните на тези babyface шибаняци...

Като ги гледам си мисля, че "Дисни" искат да правят не филм за младия Хан Соло, на който всички да се радваме, а романтична лента а ла "Twilight" за тийнейджърките, които няма за коя лигава поредица да харчат парите на родителите си и няма с кой актьор да си създават погрешни представи за мъжете. WTF, Диснеееей?!?

Не знам за вас, но според мен никой от тези generic looking, червенобузести модели не става за младия Хан Соло. Сериозно, погледнете ги... Търся някаква дори мизерна прилика с младия Харисън Форд, но не откривам такава. Но то там е и основният проблем - Хан Соло е толкова успешен и популярен персонаж именно заради чара и таланта на Форд. Това не е нещо, което да може да бъде клонирано (фабриките на Камино затвориха *намиг*, хехехе). И не, не мисля, че и Крис Прат е подходящ...

Харесва ми идеята всяка година да се радвам на "Star Wars" филм, но съм по-ентусиазиран за другите две заглавия - "Rogue One" и "Boba Fett" (или както там ще е името на филма, който ще се фокусира върху любимия ни ловец на глави). Но лентата за Боба Фет е далеч (излиза през 2020-та), така че нека спомена по-интересния слух, който се носи за първия филм, за да си поговорим за нещо оптимистично. 

Казвал съм ви вече, че действието в "Rogue One" ще се развива между Епизоди 3 и 4 и ще разказва как Бунтовниците са откраднали плановете на първата Звезда на смъртта. Кой друг любим на всички ни персонаж е бил изключително деен в този период?

Дарт Вейдър, bitches! Упоритият слух е, че Джеймс Ърл Джоунс, озвучил легендарния персонаж в оригиналната трилогия, ще го направи отново за кратка поява на Вейдър в "Rogue One". Подобно cameo определено ще засили с пъти интереса към новата лента. Аз лично нямам нищо против, стига да не крещи "Nooooo!" и под маската да не е Хейдън Кристънсън. Но все пак Вейдър може би не трябва да е основният злодей, защото рискът да го оплескат е твърде голям. Нека дадат на Мадс Микълсън ("Ханибал") да се развихри в ролята на имперски генерал или нещо такова. Човекът може да е брутален в подобна роля и да ни даде още един запомнящ се Star Wars-лошковец.

И така... Наясно сте вече с лошия подбор за потенциален млад Хан Соло (предполага се, че и него искат да вкарат с малка роля в "Rogue One" и заради това бързат с избора на актьор), както и слуха за новата ни среща с Дарт Вейдър. А аз демонстрирах активност и успешно отложих с още малко "Ревюто" с главно Р за "Star Wars: The Force Awakens", за което все не остават време и вдъхновение.

Скоро, скоро. Все още дори не е минал месец от премиерата.

P.S. "Дисни" решиха, че за да изкарат повече пари от марката "Междузвездни войни", ще правят възможно най-много филми, чието действие се развива във вселената на космическата опера. Освен обявената нова трилогия, започнала със "Силата се събужда" (Епизоди 7, 8 и 9), ни чакат поне три самостоятелни филма, които ще излизат в "празните" години между епизодите. Тази Коледа ще видим "Rogue One", филмът за Хан Соло излиза през лятото на 2018-та, а Боба Фет ще долети със свой филм през 2020-та.

Riot, а не Carnage, ще е злодея във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодея в историята, стан...