Подкаст: BIRECAST, Епизод 3


Третият епизод над подкаста е вече при вас! Най-краткият (едва 34 минути), но и най-добрият досега, честна Бирова! Гостува ми популярната блогърка Темз Арабаджиева, автор на "Книжно: На по книга, две". Точно така - поканих приятелката си за гост в подкаста и се получи отлично, особено когато тя започва да сипва на моята фенщина за Том Харди, хехехе. В подкаста двамата ви препоръчваме един отличен сериал, с който да запълвате вечерите си - "Peaky Blinders". Чуйте препоръката ни и гледайте сериала!

Освен това в този епизод е и в втората част от разговора ми с Данаил Найденов от PopcornMoviesBG, с когото поговорихме за Артлайн и издаването на комикси на български. Сам-самичък пък обръщам внимание на новината, че бъдещия филм за Батман вече има режисьор, както и на предстоящия мач между Кевин Оуенс и Голдбърг.

Можете да изтеглите новия епизод от archive.com или dox.bg, за да си го слушате когато решите, или пък да го слушате направо в YouTube. Изборът е изцяло ваш. Приятно слушане!


Подкастът излиза на всеки две седмици, така че следващия брой ще долети до вас на 26 февруари. Дотогава можете да чуете и предните епизоди, като в линковете ще откриете и по-подробна информация за това що е подкаст:


Песента от интрото: Michett - Lift-Off (FreeMusicArchive.org)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...