Подкаст: BIRECAST, Брой 5 - Филмите по игри


По-добре късно, отколкото никога - петият брой на подкаста е при вас след множество перипетии. Основната тема в този брой са проблемите на филмите по игри. С госта ми - запаленият кинолюбител и знаещ къде да търси кусури Петър Чернев се фокусирахме върху последните две подобни заглавия, излизали по кината - "Warcraft" и "Assassin's Creed".

Освен това в петият брой на "Birecast" ще чуете ревюто ми за "Логан: Върколакът" (Logan), което въобще не е така хвалебствено както повечето мнения на фенове и критици. Доста повече похвали раздавам за постапокалиптичния роман "Метро 2033" на Дмитрий Глуховски, с чието творчество най-накрая се запознах. Десертът в подкаста е за кеч-феновете - отново вървя в обратна посока на масовото мнение и обяснявам защо според мен е хубаво, че Broken Matt Hardy и Brother Nero не се върнаха в WWE преди WrestleMania 33.

Всичко това можете да слушате докато утре отивате на работа/университет/училище, докато си лежите или пък запълвате скучна вечер с ровене из Facebook. Гласът на Бирко е тук и ще ви донесе уют! Хахаааа! Теглете подкаста от archive.org или го слушайте в YouTube - по ваша преценка. Приятно слушане!


Подкастът излиза всяка втора неделя (този се забави, защото имам някакви много приятни наченки на личен живот). Следващият брой очаквайте в нощта на изборите - 26 март. Защото хубавият избор е само един - Антон Биров! Хохохо!

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...