Подкаст: BIRECAST Брой 7


It's podcastin' time agaaaaain! Седмият брой на "Birecast" е тук. Какво ще чуете в него?

  • Масивен 10-минутен обзор с размисли и страсти за задаващите се филми по комикси. Оставам без дъх, докато ви обяснявам колко филма с Deadpool се подготвят в момента; какви са впечатленията ми от трейлърите на "Spider-man: Homecoming" и "Thor: Ragnarok", кой ще е злодеят в "Justice League", защо не съм ентусиазиран от идеята Джос Уедън да направи филм за Batgirl, както и защо ме тревожат плановете на Sony да направят самостоятелен филм за Venom.
  • Кои са най-добрите и най-лошите филми, базирани на компютърни или видео игри? За това говорихме с госта ми - доказаният нърд Петър Чернев. Втората част на разговора ни най-накрая достига до вас и тъй като #МразимУвеБол си спестихме задълбаването в неговите екранизации. Ясно е, че там става дума за друго ниво на помия. От липсата на кръв в "Mortal Kombat" до това колко подходяща е била Анджелина за Лара Крофт заради гърдите си - това и още в тази част на подкаста.
  • Има ли надежда за кечистите от NXT, дебютирали след WrestleMania 33? Това е темата на кеч сегмента в този #Birecast. Шинсуке Накамура, The Revival, Тай Дилинджър и "The Drifter" (wtf?) направиха своите дебюти в основния ростър. Споделям с pro-wrestling феновете сред вас своите очаквания за това ще успеят ли те или ще са следващите Тайлър Брийз и Аполо Крюз.

Всичко това (или частите, които са ви интересни) можете да чуете в брой 7 на Birecast. Изтеглете го от archive.org, за да го слушате, когато решите (десен бутон и Save Link As), или го слушайте направо в YouTube - изборът е ваш!


Към края на седмицата подкастът ще бъде качен и във Facebook страницата на "Блогът на Бирето", a работя и по качването му на още платформи (Soundcloud, например). Всичко с времето си. Следващият брой - след две седмици ;)

Полезни връзки:

Коментари

Популярни публикации от този блог

Книги: "Тайната история на Туин Пийкс" от Марк Фрост

Комикси: "Batman: I am Gotham" (#1-6)

Ответният удар на джобърите (WWE Backlash '17 Превю)