Подкаст: BIRECAST Брой 7


It's podcastin' time agaaaaain! Седмият брой на "Birecast" е тук. Какво ще чуете в него?

  • Масивен 10-минутен обзор с размисли и страсти за задаващите се филми по комикси. Оставам без дъх, докато ви обяснявам колко филма с Deadpool се подготвят в момента; какви са впечатленията ми от трейлърите на "Spider-man: Homecoming" и "Thor: Ragnarok", кой ще е злодеят в "Justice League", защо не съм ентусиазиран от идеята Джос Уедън да направи филм за Batgirl, както и защо ме тревожат плановете на Sony да направят самостоятелен филм за Venom.
  • Кои са най-добрите и най-лошите филми, базирани на компютърни или видео игри? За това говорихме с госта ми - доказаният нърд Петър Чернев. Втората част на разговора ни най-накрая достига до вас и тъй като #МразимУвеБол си спестихме задълбаването в неговите екранизации. Ясно е, че там става дума за друго ниво на помия. От липсата на кръв в "Mortal Kombat" до това колко подходяща е била Анджелина за Лара Крофт заради гърдите си - това и още в тази част на подкаста.
  • Има ли надежда за кечистите от NXT, дебютирали след WrestleMania 33? Това е темата на кеч сегмента в този #Birecast. Шинсуке Накамура, The Revival, Тай Дилинджър и "The Drifter" (wtf?) направиха своите дебюти в основния ростър. Споделям с pro-wrestling феновете сред вас своите очаквания за това ще успеят ли те или ще са следващите Тайлър Брийз и Аполо Крюз.

Всичко това (или частите, които са ви интересни) можете да чуете в брой 7 на Birecast. Изтеглете го от archive.org, за да го слушате, когато решите (десен бутон и Save Link As), или го слушайте направо в YouTube - изборът е ваш!


Към края на седмицата подкастът ще бъде качен и във Facebook страницата на "Блогът на Бирето", a работя и по качването му на още платформи (Soundcloud, например). Всичко с времето си. Следващият брой - след две седмици ;)

Полезни връзки:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...