Подкаст: BIRECAST Брой 8 - "The Last Jedi", комиксите "Thor", WWE Payback

Април, който искаше да е септември, си отива, но няма защо да тъжим. В края на месеца дойде осмият брой на "Birecast" и нивото на сладка нърдщина е достатъчно високо, защото с него ще погъделичкам фенщината в тези от вас, които харесват Star Wars, комикси и/или кеч. Какво ще чуете в броя?

  • За тийзър-трейлъра на "Star Wars: The Last Jedi" - Или надеждата на един фен новият епизод на "Междузвездни войни" да не прилича толкова ударно на "Империята отвръща на удара", колкото предшественика му приличаше на "Нова надежда".
  • Зашеметяващите '80-арски комикс истории за Богът на гръмотевиците Тор - Разказвам ви за сборника с доста интересни броеве на Marvel-ския "Thor", писани от Walt Simonson през '80-те, който чета в момента. Там е пълно с яки неща като Loki, Beta Ray Bill, Malekith, и още, и още. Някои от тях видяхме успешно екранизирани, други - не толкова успешно, а за трети можем само да се надяваме.
  • Превю и прогнози за WWE Payback 2017 - Гост ми е Йоан Запрянов (Yo The Real), с когото обсъждаме целия кард на PPV-то, че дори и kickoff-a; build-a на враждите; последствията от Superstar Shakeup-a и още.


Отново имате възможност да изтеглите подкаста от archive.org (десен бутон и Save Link As...), за да го слушате когато и както решите на вашите устройства, или пък да си го пуснете направо в YouTube. Каквото и да решите - приятно слушане!А ето ви и още няколко полезни линка за още интересно съдържание из блога:

Коментари

Популярни публикации от този блог

Книги: "Тайната история на Туин Пийкс" от Марк Фрост

Комикси: "Batman: I am Gotham" (#1-6)

Ответният удар на джобърите (WWE Backlash '17 Превю)