Дивашки "жънахме" - за тайните на света, канибализма и един изчезнал милиардер

Всеки един проект е по-интересен и за тези, към които е насочен, и за тези, към които е насочен, когато в него има нещо ново. Точно заради това в третия брой на "С книги под завивките" с Темз решихме да направим нещо различно, говорейки за една и съща книга - "Дивашка жътва" на Карл Хофман. 

Едно от малкото заглавия, които успяха да спечелят и двама ни, въпреки доста различните ни вкусове за литература. Вижте общото ни ревю за нея, пък кой знае - книгата може да спечели и вас:


Как да не се взира човек в тази прекрасна тениска на "Дивашка жътва"... Само ще вметна, че Карл Хофман, авторът на книгата, сподели видеото ни в личния си профил, въпреки че едва ли е разбрал нещо друго освен "Канибализъъъъм! *кадър с пържола*" момента. Което беше много готино, до момента, в който негов познат не предположи, че обясняваме как правим животински секс, докато си четем пасажи от книгата.

Не. Не правим това. Никога не сме си чели пасажи от книгата един на друг.

Ти, скъпи блогочетецо/скъпа блогочетке, също можеш да постъпиш много готино като споделиш видеото и запознаеш още хора с нашия влог и тази чудесна книга. Благодарим предварително! 

Ще се радваме и да се абонираш за нашия канал в YouTube, защото това е мястото, на което новите издания на "С книги под завивките" се появяват първи. Както казваме и във видеото, да харесаш фейсбук страницата ни също е полезно, защото споделяме и другите четива, които ни минават през ръцете в августовските дни и нощи. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...