The New Day и The Usos съживиха славата на Hell in a Cell мачовете


О, богове на клетката! О, гробари! О, ейчове! О, уважаема госпожо Фоли!

Четирима (все още) младежи сътвориха може би най-добрия мач в кариерите си и оставиха Бирко и милиони фенове по света с широки усмивки от възхищение. Как? Като се възползваха от предоставения им шанс и ни напомниха защо "Hell in a Cell" мачовете се слагаха и трябва да се слагат за зрелищен и запомнящ се край на вражда. Последният (?) сблъсък The New Day vs. The Usos без съмнение беше най-добрият мач на тазгодишното #HIAC PPV. Ако не сте съгласни с мен, ще са ви нужни брутални аргументи, за да си направя труда дори да слушам.

Но защо да спираме с похвалите? Това беше един от най-добрите мачове в WWE за 2017 г., а освен това и един от най-интересните и качествените "Hell in a Cell" мачове, които сме гледали през последните години. От дребните детайли като скритите тромбони и Xavier Woods имитиращ Shang Tsung, за да даде старт на своята собствена "Смъртоносна битка" (велико!), през използването на белезници и едни от най-добрите побои с кендо стикове от много, много време, та до самия край и полета на The Usos - този мач за отборните титли на Smackdown е съкровище, което трябва да изгледате

Още по-доволен бях и от победата на The Usos, които заслужено станаха първият отбор, спечелил титли по двойки в HIAC. The New Day вече имат своя рекорд от миналата година, така че трябва да се градят и други големи тимове. Така този мач се превърна в една финална щриха, която затвърди страхотната трансформация на The Usos. От един от най-скучните отбори в компанията към края на самоанския им gimmick, те се превърнаха в едно от най-must see нещата в цялото WWE. 

Ако си намеря каскетът, който жената ми подари миналата зима, ще си го сложа и ще го сваля от главата си специално и за The New Day. Big E и Xavier Woods показаха една по-агресивна своя страна, която определено ми подейства освежаващо след вече поомръзналите им шарени дебилщини. Така вражда, която започна нередно според мен - с подаряване на title shot на новодошъл отбор - завърши зрелищно.

Благодарение най-вече на The Usos vs. The New Day, който за мен беше истински main event, Smackdown разби поредицата си от слаби PPV-та, която ни мъчеше през цялото лято. 4 от 7 мача бяха на ниво ОК и нагоре, като, за съжаление, най-слаби бяха сблъсъците за женската титла (мъчение не само за Шарлът, но и за зрителите) и WWE титлата (Джиндър f'n Махал продължава да е потресаващо зле...). Но за останалото, особено за огромния потенциал в историята Оуенс-Сами-Шейн, ще си говорим след вторник. Аз съм надъхан за Smackdown. За вас не знам.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...