We were LIVE, baaay-baaay - на Панаира и в телевизията

Където не ни сееш, там никнем. Това важи в пълна сила за нас през последната седмица и нещо - няколко дни, които са предколедно препълнени със задачи. Някои от тях обаче бяха и доста приятни.

Такова беше гостуването ни с Темз в ефира на "България сутрин" - сутрешният блок на Bulgaria ON AIR, където поговорихме за създаването на влога ни "С книги под завивките" и някои от книгите, които ни направиха впечатление през годината. Бяха едни интересни, надявам се, 10 минути, в които имаше и доста усмивки. Така че гледайте ни, ако все още не сте.

Темз и тук е прекрасна, като внася някакво топло сияние в целия разговор. Аз, както виждате, в последно време старателно се опитвам да се превърна в Чубака. Това обяснява защо кадрите с мен са малко по-мрачни, но компенсирах с плямпане (ще прощавате).

Важното е, че продължаваме да разпространяваме любовта към четенето (и своята собствена) навсякъде! Блика, плиска, хвърчи... къпете се в любов, бе! Къпете се!

Спирам.

Благодарности на екипа за поканата, както и извинения на всички онези, които са били смутени от нашето друго начинание - живо включване в страницата на влога във Facebook (ударете Like сега!) от зимния Панаир на книгата в НДК.

Успяхме да направим книжната си обиколка едва в последния ден и решихме да опитаме нещо ново - един импровизиран брой на живо. В него обиколихме щандовете на част от издателствата и ви показахме няколко заглавия, които смятаме, че си струва да потърсите.Да, казвам го във видеото, но ще го кажа пак - Панаирът свърши, но това не означава, че не можете да откриете която и да е от тези книги както онлайн, така и в някоя книжарница. 

Някои от хората по щандовете се възползваха от нашия ентусиазъм и също предложиха някои заглавия, но не го приемайте за наша препоръка. Каквото искахме да ви покажем - показахме ви го. Или поне се опитахме - НДК се оказа твърде голям и пропуснахме някои издателства, което е жалко, но ще продължим да ви насочваме и към техни книги.

Като цяло беше забавно - бързането, това да нацелиш горе-долу приличен кадър с телефон, да не млъкваш, защото в такива ситуации зрителят трябва постоянно да слуша нещо, ако в дадения момент ходиш и не можеш да му покажеш нещо любопитно... Хора ни гледаха странно, мръщеха ни се, други ни се радваха. 

Беше луд половин час, макар да очаквахме да е не повече от 10 минути. Но подобни живи включвания са трудни за планиране. Скоро може пак да опитаме, стига да има смислен повод.

По-традиционен брой на "С книги под завивките" би трябвало да има около празниците, така че сега е идеалният момент да се абонирате за канала ни в YouTube. Даааааа, няма да спра да ни правя нагла реклама, защото заслужавате няколко минути забавления и готини книжни препоръки, а ние ви даваме точно това. Нищо работа, пак заповядайте!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...