Подкаст: BIRECAST #10 - The Road to WrestleMania


Birecast се завърна, нърдове и нърдки! След половингодишна пауза и много перипетии подкастът отново е тук. В десетия брой си говорим за пътя към WrestleMania 34. Гост ми е Елтимир Александров - запален кеч-фен, който е имал шанса да се докосне до любимото ни хоби и дори да изпуши една цигара с онова плямпало Джим Корнет. С Елто обсъждаме Royal Rumble 2018, предстоящите Elimination Chamber и Fastlane и, разбира се, очакванията ни за WrestleMania. Включително зрелищната ми прогноза за Леснър-Рейнс със съдия Undertaker (всички права запазени).

Можете да изтеглите шоуто с нашите дълбоки кеч-разсъждения под формата на .mp3-ка от archive.org (десен бутон и Save Link As... на горния линк), за да го слушате когато и както решите на вашите устройства. Другият вариант е да си го пуснете направо в YouTube. Ще се радвам, ако споделите своите препоръки, критики и идеи за теми. Кажете и на приятели. Нърдовете трябва да се множим.


Предните броеве на подкаста можете да откриете тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Книги: "Денят на Чакала" на Фредерик Форсайт

Ако в един момент се озовете в читателска криза и нямате никакво желание да продължите със сегашното си четиво, сменете книгата. Ако и т...