Подкаст: BIRECAST #10 - The Road to WrestleMania


Birecast се завърна, нърдове и нърдки! След половингодишна пауза и много перипетии подкастът отново е тук. В десетия брой си говорим за пътя към WrestleMania 34. Гост ми е Елтимир Александров - запален кеч-фен, който е имал шанса да се докосне до любимото ни хоби и дори да изпуши една цигара с онова плямпало Джим Корнет. С Елто обсъждаме Royal Rumble 2018, предстоящите Elimination Chamber и Fastlane и, разбира се, очакванията ни за WrestleMania. Включително зрелищната ми прогноза за Леснър-Рейнс със съдия Undertaker (всички права запазени).

Можете да изтеглите шоуто с нашите дълбоки кеч-разсъждения под формата на .mp3-ка от archive.org (десен бутон и Save Link As... на горния линк), за да го слушате когато и както решите на вашите устройства. Другият вариант е да си го пуснете направо в YouTube. Ще се радвам, ако споделите своите препоръки, критики и идеи за теми. Кажете и на приятели. Нърдовете трябва да се множим.


Предните броеве на подкаста можете да откриете тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...