Еднорогът, който удари приятелката ми

Доста неща съм правил пред камера. Като всеки друг телевизионен репортер съм тормозил хора, които като видеха микрофона все едно виждаха нож (ако колега се опита да ви интервюира, винаги помнете, че имате конституционното право да откажете да бъдете записвани). Ритал съм табло на спирка, за да светне. Не светна. Рапирал съм. В (онлайн) емисия новини се заиграх с Pen Pineapple Apple Pen.

Никога обаче не ми се беше случвало да удрям плюшен еднорог.

Но ето, че в последния брой на "С книги под завивките" (абонирайте се!) и това се случи. Когато си неадекватен и намусен заради липсата на flow в представянето си (както ще видите, Темз е доста по-конкретна, ясна и... адекватна, да), се получават такива неща. Особено когато приятелката ти говори за американските/не американските любовници... 

Но животът е радост и тъга, но е много повече радост с нас, така че гледайте ни:Тези, които се заглеждат в техническите детайли, сигурно забелязват, че продължаваме да опитваме разни дребни, но все пак нови неща с монтажа на клиповете. Естествено, и тук обаче фокусът падна по-скоро на случващото се пред камерата, не зад нея. 

Импровизацията е особено нещо. Не знаеш кога ще излезе нещо добро като финала на този брой. Може да не личи, но се стреснах след "инцидента с еднорога" (който на второ гледане не я докосва особено, ама хайде...). Добре, че тя го отигра добре и продължи, иначе аз просто щях да ритам плюшеното нещо из хола, докато не се бях успокоил достатъчно за нов дубъл.

Иначе за класическата руска фантастика "Пикник край пътя" на братя Стругацки нямам какво толкова да ви кажа като допълнение на разказаното във влога. Съжалявам, че чак сега посегнах към тях, но ще наваксам. Поне налице е онова задоволство, което човек изпитва, когато открие даден автор и знае, че има да чете, да чете...


В други новини от седмицата: тази събота, 10 февруари, от 11 ч. можете да гледате интервю с нас в предаването "COOL...T" на bTV. Гледайте и официалното промо, защото всяко промо с нас в него си струва да бъде гледано.

Посрещнахме екипа в скромната си обител навръх Антоновден (най-великото име на света или какво?). Говорихме може би 30-ина минути, от които, напълно в реда на нещата, ще останат 2-3. Но беше различно, свежо и забавно, а с оператора дори успяхме да разменим няколко препоръки за фентъзи книги. Благодарности на Радиана и целия екип, дано сме им били полезни за пред-Св.Валентинския брой.


А вие не забравяйте, че освен да се абонирате за канала ни в YouTube (най-лесно ще разбирате за нови клипове), можете да харесате и страницата на "С книги под завивките" във Facebook, където продължаваме да споделяме приятни мигове от общия ни книжен живот. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...