От bTV до "Терминал 1" - книжните приключения на Темз и Антон

Докато се сетя да напиша нещо за последния брой на влога, пак взе, че дойде зима. Поне е същата, а не е следващата, де... Но едно нещо със сигурност наближава и това са снимките на фаталния брой 13-и, та си викам "дай да им попиша някакви глупости за 12-ия". Традиция стана, тъй или иначе.

Продължаваме по простонародному с онзи брой на "С книги под завивките" (абонирайте се сега!), в който си говорихме за биографиите на обикновени хора, постигнали необикновени неща. Аз се поизтупах в чест на историята на "истинския Тони Старк" (ще му се) Илон Мъск, а Темз се отдаде на рокерчето в душата си, за да ви представи свежата автобиография на Брус Дикинсън - онова момче, дето пее в Iron Maiden.

Гледайте ни, после ще го обсъждаме:Тъй, тъй... Милиардер по метода на Мъск няма да стана, защото той не спира да рискува, вечно е на ръба и в някаква степен лъже... ок, да кажем, че придумва много хора да му дават парите си, за да може той да сбъдва налудничавите си, но футуристични идеи. На мен подобно поведение би ми докарало инфаркт, може би два. За биографията на Мъск съм ви говорил и в текстов вид, така че рийд ит!

Що се отнася до автобиографията на Дикинсън - и аз я започнах и трябва да призная, че човекът е увлекателен разказвач. Страниците се сменят една след друга сякаш от само себе си, а като стигна и до бандата (още съм в ученическите му години) нищо чудно да науча и друга песен на Мейдън освен "Fear of the Dark".

Между другото знам, че читателите на блога не сте много по коментирането, но хареса ли ви пеенето ми в този брой? Мисля да започна да пея повечко в тези клипове... Но не казвайте на Темз, защото ще развалим изненадата и естествената й реакция при моите великолепни изпълнения.

Като казах "великолепие", огряхме и национален ефир. Покрай седмицата на любовта, макар и с около седмица по-късно от очакваното, взеха, че пуснаха репортажа с нас в предаването "COOL...T". Ние замалко да го изпуснем, защото се опитвахме да си отспим след тежка седмица. Благодарим на Радиана (репортер), Павел (оператор и фентъзи фен като мен и някои от вас, предполагам), Милена (монтажист!) и целият екип за това, че са се занимавали с нас.

Та гледайте ни и в bTV - тук!

Таговете са готино нещо и може да ги пробваме скоро. Иначе искам да вметна, че според мен стоим много добре на телевизионен екран и ако някой иска да ни даде ефир - чакаме предложения! Хехехе! Не, сериозно - пишете ни. Камерите ни харесват.

Така, забравям ли нещо... А, да, включихме се на живо и от "Терминал 1", където бяхме на концерт на доста готините Krekhouse Jam. Но тъй като това сме ние, и двамата имахме книги в себе си. И не - не ги бяхме взели само, за да се снимаме с тях в клуба. Видеото и страхотната ми Леми-style брада можете да гледате в страницата на "С книги под завивките" във FB. Предполагам, че вече сте я харесали, но ако не сте - знаете какво ще ви кажа.

И ни споделете с приятели! Кажете им "Има едно красиво момиче, което незнайно как търпи брадатите експерименти на гаджето си и двамата говорят за книги". Ако това не ги навие да ни гледат, не знам какво. Ще помисля за някаква по-ангажираща рекламна реплика и ще ви я споделя следващия път. Дотогава - бъдете велики!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Колко надъхващ беше WWE Raw през 2002-а

Носталгия. За това ще си говорим днес. За онези времена в WWE, в които безспорният (тогава) световен шампион присъстваше във всяко шоу, а н...