Guest Booker: Моят Survivor Series 2018... и един Леснър в "грешното" шоу


И краят дойде! Истинският Survivor Series 2018 не беше никак лош, но като си захванал нещо го довършваш. Така че след като оправихме Crown Jewel (Seth Rollins = best in the world!), минахме през борбата за власт в RAW и хаоса в Smackdown, имаме готов кард за моята версия на SS18 и е време да завършим Guest Booker 2018. Приятели, познати и съмишленици по кеч-фенстване - представям ви:


WWE Survivor Series 2018 - Бире-версия:


- Triple Threat WWE Championship: AJ Styles (c) vs. Samoe Joe vs. Daniel Bryan
5-on-5 Elimination Match за контрол над RAW: Team Angle (Angle, Strowman, Rollins, Balor, Elias) vs. Team Corbin (Corbin, McIntyre, Ambrose, Ziggler, Lashley)
RAW Women's Championship: Ronday Rousey (c) vs. Nia Jax
- Randy Orton vs. Shane McMahon
4-on-4 Women's Elimination Match: Team Becky (Becky Lynch, Sonya Deville, Billie Kay, Peyton Royce) vs. Team Asuka (Asuka, Charlotte, Naomi, Carmella)
Smackdown Tag Team Championship: The Bar (c) vs. Jeff Hardy/Rey Mysterio
RAW Tag Team Championship - Open Challenge: Authors of Pain (c) vs. ???

Започваме с женския отборен мач от SD. Трите помощнички на Беки ще бъдат елиминирани една след друга от Шарлът и Асука, но тя ще се възползва от самоувереността на противниците си и бързо ще се оттърве от Наоми и Кармела. В края на мача напрежението между Асука и Шарлът ще достигне до краен предел и скандал между двете ще позволи на Беки да елиминира г-ца Флеър. Точно тогава адът ще се изсипе на земята, т.е. на ринга - Шарлът ще нападне собствената си партньорка. Асука ще бъде пребита по подобие на начина, по който Шарлът преби Ронда в истинския SS. Беки се възползва, тушира Асука и печели мача. След последния гонг Шарлът ще се върне на ринга, за да довърши японката със стол и кендо стик, докато Беки се оттегля с усмивка.

Следва Cruiserweight Championship-a, по който просто няма да променям нищо - Buddy Murphy запазва. През това време виждаме как двамата капитани на отборите от RAW - Корбин и Енгъл - надъхват отборите си, казвайки им какви могат да са последствията за тях, ако "другият" кандидат за главен мениджър поеме властта.

Отборните титли на RAW са заложени в първата защита на Authors of Pain, след като в моя вариант са победили Rollins (без Амброуз). Мачът е Open Challenge и първи са Titus Connection, които са премазани за две минути. Дрейк Маверик казва, че предизвикателството продължава. Идват Гейбъл и Рууд, но AOP ги нападат още преди да са се качили на ринга и ги тръшват през една от коментаторските маси. Маверик пита за следващия, когато The Revival идват на ринга. Маверик не е много съгласен, но AOP искат мача. Успяват да го спечелят на косъм и то с помощта на мениджъра си, след което разтревожено се оттеглят. Идеята? AOP да бъдат показани като чудовища, а заедно с това The Revival да бъде revive-нати, за да могат да започнат програма с тях (и евентуално да станат шампиони).

В мача за женската титла на RAW Ния ще похвърля Ронда, ще я помачка, а накрая Ронда ще вземе да победи, при това с нокаут. Шейн vs. Ортън ще е брутален побой - ясно е кой кого. Шейн ще успее да премаже Ортън върх коментаторска маса, но в крайна сметка RKO ще сложи край на мъките му. След мача премазания Шейн ще повтаря "Защо никой не дойде?". Идеята - ще продължи да си го изкарва на ростъра си по пътя към хийл търн.

The Bar ще очакват лесна победа над Харди и Мистерио в мача за отборните титли на Smackdown, но The Usos и The New Day ще препречат пътя на Грамадата към ринга и когато той се опита да ги разкара, ще го повалят. Така мачът ще е чист, но Сезаро и Шеймъс в крайна сметка ще победят.

Главният мач на RAW ще е очакваната касапница, в която няколко сегашни вражди да се преконфигурират, други да се развият. Зиглър ще е човекът, който ще елиминира Енгъл, с което ще остави шансовете му за GM-стване на останалите. Ролинс и Амброуз ще се самоелиминират с двоен countout след като пренесат боя си в публиката и дори извън сградата. В крайна сметка мачът ще стигне до Строумън и Балър срещу останалите четирима от Team Corbin. Лашли ще си отиде пръв, но след това комбото Макентайър/Зиглър ще елиминира Балър. Зиглър ще бъде "сразен" от Строумън, но Корбин ще удари WWE шампиона с титлата, за да може Макентайър да го повали за три. Корбин и Макентайър са последните оцелели и Корбин става постоянен главен мениджър на RAW. Познайте кой ще е следващия претендент на Строумън в такъв случай?

Главният мач за WWE титлата също няма да завърши по щастлив начин за феновете. Търнът на Браян е доста добра идея, която в реалността за момента работи по свой странен начин, и тук ще се случи нещо подобно. Само че ще вкараме нещо различно - в средата на мача, когато Стайлс е на път да спечели с Calf Crusher на Браян, Брок Леснър ще изскочи от публиката и ще просне шампиона. След това и Браян. Джо ще му се опълчи, но накрая и той ще бъде повален. Леснър ще си тръгне след хаоса, който е създал.

В последните минути тримата противници ще се съвземат. Стайлс ще е на път да повали Браян с лакът, но Браян ще го посрещне с удар под пояса. Докато публиката поема случилото се, Джо ще изхвърли Браян от ринга и ще направи Musclebuster на шампиона. Да, обаче Браян ще се е върнал на ринга - коляно в лицето изкарва Джо от уравнението, а след кратко колебание Браян довършва с такова и премазания Стайлс, за да вземе титлата. If you're not cheating, you're not tryin', както казваше един от големите.

Това е. Дали щеше да се получи по-добре като качество от истинския Survivor Series? Не знам, но е по-различно и ни спасява от RAW vs. Smackdown фактора, който ми е омръзнал след толкова години. А случващото се тук си има логика и за един по-нататъшен билд и вражди от рода на:

- Universal Championship: Braun Strowman (c) vs. Drew McIntyre
- RAW Tag Team Championship: Authors of Pain (c) vs. The Revival
- Dolph Ziggler vs. Kurt Angle
- WWE Championship: Daniel Bryan (c) vs. AJ Styles
- Smackdown Women's Championship: Becky Lynch vs. Charlotte vs. Asuka (тук съм напълно съгласен с WWE)
- SMACKDOWN Tag Team Championship: The Bar (c) vs. The Usos

И, разбира се, една брутална поредица от мачове в Smackdown - Lesnar vs. Joe, Lesnar vs. Styles, Lesnar vs. Bryan. Брок е в RAW откакто се е завърнал и това ще е свежа глътка въздух за синьото шоу по пътя към WrestleMania. Варианти бол, но най-добре ми звучи Lesnar vs. Bryan за титлата на Royal Rumble (харесвам големи мачове за титли на RR), Стайлс прецаква Брок и се стига до Стайлс срещу Леснър 2 на WM.

И още, и още... Но това са идеи за TLC, че и отвъд, така че се спирам и няма да пиша повече. Може би пак догодина, когато WWE отново ни ядосат с някое тъпо PPV със слаб build и ме засърбят пръстите. Но дано поне известно време получаваме по-добри истории.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...