FUW Новини - Мачове за Enslaved, контузии, Gold Rush подготовка

Включваме се за поредната доза FUW новини, този път в очакване на следващия event, FUW Enslaved. За разлика от миналогодишното издание този път няма всички мачове да са в клетка, а само някои от тях. Потвърдено е за мачът между ZoTTo и Саша за FUW титлата, както и за мачът за отборните титли между No More Bullets и Dark Lords of the Sith. A eто и останалите новини...

-Finally Real са в Окръжна болница, град Пазарджик, и при сравнително мизерни условия се опитват да се възстановят след атаката на Дарт Радо и на Дарт Гопер над тях на When the sky falls. И двамата имат наранени ребра, като при Chokeslam-a върху пода Йо е получил и леко сътресение. Не е ясна датата на завръщането им.

-Дидо, който не сме виждали от доста време, реши да ни информира къде е. Изглежда след като се е поразмотал няколко седмици из родната Пещера той е заминал за Щатите на работно-туристическа визита. Вярно е, че не плащаме много, все пак е криза, но пък чак да иде да бачка в Щатите?

-Бож също все още няма да се връща на ринга след бруталния побой, който Пороци ООД му хвърлиха на BeachBattle. Въпреки че той уж го очакваше не намери начин да се предпази. Както и да е, пожелаваме му бързо оздравяване.

-BK сподели в интервю с евтиното списаниe "Punk-ар", че има намерение отново да се насочи към титлата на FUW, след като намери начин да се откъсне от Биров чрез ограничителна заповед. Други теми, които той засяга в интервюто, са разни простотии като любими банди, песни, секс-поза, как се поддържа толкова гладко обръснат и други такива.

-Шефката изпрати потвърждение, че КоЦкаР ще получи нов шанс да си върне работата на FUW Enslaved, като този път негов противник няма да е Рийпър. Кой ще е все още не се знае. С този мач кардът става доста по-ясен. Засега той включва:

FUW Championship - Steel Cage Match: ZoTTo vs Sasha
FUW Tag Team Championship - Steel Cage Match: No More Bullets vs Dark Lords of the Sith
FUW Bra Championship: Nelly vs Silvia (Special Guest Referee: Eti)
Charlotte vs Winter
KоЦкаР vs -?-

Остава да стане ясен противникът на КоЦкаР, както и последния шести мач, но това най-вероятно ще стане на самия event.

-Започна подготовката за тазгодишния Gold Rush турнир. Повече детайли се очакват на FUW Enslaved, но засега стана ясно, че турнирът ще започне с 16 участници, които ще се бият в общо 15 мача, за да определят кой ще получи мач за титлата на FUW на най-голямото ни шоу - FUW Ultimate 2009, което ще се проведе през декември.

Това бяха новините от FUW този път, очакваме ви на и за FUW Enslaved 2009, на който ще можете да станете свидетели след 2 седмици тук в блога!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...