Ритник в главата, брой 21

Мощен ритник с обувка 42 номер (сега ако съм объркал номера обувки, който нося, яко ще се изложа) отнася главите на всички неверници, помислили си, че този блог е излязал в почивка! Треперете простосмъртни! Следват доста редове никого не интересуваща го кеч информация! Темите в този брой:

-Няколко думи за "OVER THE LIMIT"
-Няколко думи за отборната девизия на WWE... за пореден път
-Няколко думи за предстоящият "Fatal 4 Way"
-И малко разбъркани мисли от разбъркана глава на сбъркан човек

На който му се чете да цъка бутончето, което се намира един ред по-надолу, и да чете. Другите чиба от блога, докато не постна нещо на не-кеч тематика!


OVER THE LIMIT

И това PPV мина и въпреки силния кард (поне на хартия) не беше това, което очаквах. Провалени мачове, шибани контузийки, в общи линии - пеем ***. Сега детайлно за нещата, които всъщност ме интересуват:

CM Punk vs. Rey Mysterio - Имам голям проблем с цялата история. Ако Мистерио се беше присъединил към SES още след WrestleMania тази история може би щеше да се развие с пъти по-интересно и евентуално можеше да се стигне между нов мач между него и Пънк, който Пънк да загуби (губейки и косата си). Тогава нещата щяха да са някак по-логични, по-постепенни, а Мистерио в SES щеше да направи враждата по-интересна. Не, че сега не беше, но можеше и повече. А какво стана всъщност? Изредиха се мачове (WM и Еxtreme Rules) където бяха заложени членството на Мистерио и косата на Пънк, за да се стигне до мач, където да са заложени и двете. И вместо Мистерио да загуби, той отново (за 3 път от началото на враждата) би Пънк и му обръсна главицата. И сега какво? Враждата ще приключи? Ако е така ще е жалко, защото пропуснаха много интересна възможност, но просто не виждам как ще продължат да я влачат занапред. Това, което не ми хареса в самия мач пък беше намесата на Кейн. Та те с Мистерио се мразеха в края на 2008-а ужасно много. Сега обаче Кейн се притичва на помощ, щом някой трябва да бъде обръснат гола глава. Солидарност към плешивите? Не, глупаво решение. Дано поне го обяснят. Виждам вариант с издигането на Кейн във вражда с Пънк, но не знам дали ще се получи, а и точно сега Пънк се нуждае от малко победи.

Randy Orton vs. Edge - Моят фаворит за мач на вечерта бе съсипан. Като за начало започнаха по-зле от очакванията ми. След това се стигна до контузията на Ортън и оттам мачът беше провал. Та той в един момент изобщо не си чувстваше ръката (не можеше да я движи, така че предполагам, че не я е чувствал, хъхъ). Жалко за мача, можеше да стане нещо голямо. Надявам се сега, с вече обявеното участие на двамата в мач на Fatal 4 Way, a и Money in the bank-a следващия месец, да поотложат враждата или поне да я позабавят. Ортън vs. Edge звучи добре като един от главните мачове на SummerSlam и искрено се надявам да се стигне дотам.

Другото от PPV-то не си струва да го обяснявам. Риъли.


ОТБОРНАТА ДЕВИЗИЯ

Обичам да пиша за отборната девизия на WWE, колкото и малко да има за писане. Нещата в момента са доста добре - The Hart Dynasty най-накрая получиха дългоочаквания си шанс, записаха победи първо срещу ShoMiz, след това и срещу Джерико/Миз (което ме радва). Сега изглежда ги чака вражда с дебютиралия в последния RAW отбор от дивакоподобни индивиди. Отделно в RAW се намира The Ruthless Roundtable (William Regal/Vladimir Kozlov), макар да не ги ползват кой знае колко добре. В SD имаме CM Punk/Gallows (макар и непостоянен отбор), MVP/JTG или Мистерио (същото), The Dudebusters (Trent Baretta/Caylen Croft), новопоявилите се Vance Archer/Curt Hawkins... Забелязва се някакво разнообразие, има какво да се види. Ако и Dibiase Jr. направи няколко мача в отбор с Virgil нещата стават златни. WWE наистина се нужда от солидна отборна девизия, след като през последната година отборните титли отново започнаха да значат нещо. Надявам се, че тенденцията да се появяват/сформират нови отбори ще продължи и ще виждаме редовно мач за златото по PPV-тата.


FATAL 4 WAY

Един мач вече е ясен - Cena vs. Sheamus vs. Orton vs. Edge. Честно казано си мисля, че е възможна смяна, като и тримата претенденти имат някакъв реален шанс. Това е интересно - най-накрая Сина е в мач за титлата, който може да загуби. Надявам се обаче да не почне нова победна серия, защото човекът си е over (макар и не само от face-ка гледна точка) и без титла и тя може да стои на нечие друго рамо. Дори не бих отказал да видя Шеймъс пак шампион. Така и така почнаха нещо, поне да го довършат. В SD ми се струва вероятно да замесят Punk и Мистерио в ситуацията Big Show/Swagger и това да е МЕ-ът там. Има солидна основа и за мача за US титлата - Koffi vs. McIntyre vs. Matt Hardy vs. Christian/Dolph Ziggler? Възможности бол. В общи линии концепцията за PPV, където всички мачове за титли да са четворни ми допада, защото винаги съм харесвал F4W като тип мач и ще изгледам няколко за една вечер с кеф.


РАНДЪМ СТАФ

- Ако Ортън се контузи сериозно точно сега го обявявам за балък на годината. Толкова е over, че ушите му пушат. Да му пазят ръката и да се оправя бързо, че го искам в мач срещу Острието на SummerSlam.

- Като споменах това се сещам, че ми прави силно впечатление как някои истории вървят бавно с възможност да бъдат продължени точно на SummerSlam. Освен Orton vs. Edge ми се струва, че можем да видим Triple H vs. Sheamus, след като Зетят се завърне готов да отмъщава за нараненото си его... и глава. Глава и его. Whatever.

- Един, който чести ми пишеше в скайп впечатлен от тези постове, ми спойлна резултата от Пънк-Мистерио. За наказание отнесе псувня и block. Скъпи хора, не ми спойлвайте мачове, иначе ще ви последва съдбата на тази бедна душа. Даже някой може и по-сериозно да изпати. Нека уважаваме правото на всеки сам да си спойлне някой мач. Мерси!

Това беше. Хубаво е да прекараш 20 минутки, практикувайки две свои хобита (говорене на тема кеч и писане), но сега ме чака учебник по "Основи на управлението". Мир вам, чеда Бирови! One nation under Punk!

ПП: Сега ако Пънк си остави брадата и показва голата си глава ще имитира моя вид отпреди няколко месеца. Lame ass poser. Ще се научите всичките...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Едно DaDa Aniventure приключение

Няма как да не се сетя за въодушевения Билбо Бегинс на Мартин Фрийман, който подтичва, докато произнася "I'm going on an adve...