FUW Clash - 02.05.10 (Week 18)


+ Още преди да е започнало шоуто виждаме, че на паркинга пристига такси. От него слиза Бож, който след това помага и на другия пътник, Xtreme, да слезе. Xtreme наистина изглежда по-добре. Блед е, но той си е блед по принцип.

Бож: Сигурен ли си, че не искаш да присъствам? Онова животно може да опита нещо.
Xtreme: Сигурен съм, баце, не се тревожи. Ти ще се погрижиш за него на Enslaved, сега е мой ред да му обясня някои неща. Мерси все пак.

Бож го тупа по рамото и го проследява с поглед докато Xtreme влиза в залата. Камерите ни тръгват след него и го наблюдаваме до момента, в който се появява в самата арена. Публиката го аплодира бурно (все пак знаят, че е преживял доста в последните месеци) докато той се качва на ринга.

Xtreme: Благодаря, благодаря. Казах „благодаря”, спрете да пляскате, да не ви пляскам аз. Да. Добре. Така по-бива. Причината да съм тук мисля, че е ясна, но не мисля, че сте наясно с детайлите. В средата на януари аз напуснах FUW. Малко след това обаче за моя огромна изненада ме нападна Рийпър, човек, с който не съм имал кой знае какви отношения дотогава, освен че му наритах гъза в отборния мач на FUW Ultimate 2009. За негово съжаление обаче нападението му и побоят над мен не бяха заснети от камери, което направи всичко безмислено. Все пак той реши, че ако реша да се оплача, защото ме е пребил човек от FUW без вече да работя в компанията, мога да му създам големи проблеми. Затова по идеята на откачената му приятелка, Уинтър, Минтър или както там й е името, той ме набута в някакъв стар склад в Търговията и пращаше хора от време на време да ме хранят и да ми дават вода. (Публиката гледа тъжно, Xtreme мълчи за малко) Спокойно бе, не беше толкова зле. Живял съм малко в Студентски град, свикнал съм на мизерия. Сега беше малко по-лошо, но оцелях и макар да съм свалил няколко килца и да не съм в оптимална форма все още не съм материал за изхвърляне. Затова искам да обявя, че започвам тренировки и ще се подготвя за завръщането си в FUW, за да мога да дам урок на онова педал...
(НикитУ ЛазарУв се появява на рампата и прекъсва Xtreme)
НикитУ: Оу, чшшшш, трай бе! Напускаш преди няколко месеца, правиш ми се на много важен, а сега се готвиш за завръщане? Да си питал някого? Не, не си. Дай ми една уместна причина да те върна на работа. Една едничка!
Xtreme: Ако очакваш да кажа, че ще ти духам – не позна. Искаш причина, ще ти дам една. Аз съм бивш FUW шампион, по-добър кечист съм от половината педерастчета в съблекалните взети заедно, а и фенчетата ме обичаха преди да си тръгна. Доволен?
(Публиката аплодира. Мацки и гейове крещят за своя герой)
НикитУ: За едно си прав – обичаха те, а изглежда и още те обичат. Това значи, че може да носиш пари... Но това не променя факта, че вие с Божилов сте хората, които най-много ми лазите по нервите тук. Пък и не знам дали ще си в състояние да работиш отново след това, което май ще ти се случи...

Xtreme веднага се обръща на другата страна и получава брутално Копие! Рийпър се бе промъкнал на ринга откъм публиката и нападна Xtreme! Бута го извън ринга и го просва там с Jackhammer! Отслабналият и изнемощял Xtreme се гърчи от болка и се държи за ребрата и гърба, а шампионът на FUW отново влиза сред публиката, защото Бож се задава по рампата. Той обаче решава да провери състоянието на Xtreme вместо да се впуска в преследване. Не изглежда никак доволен обаче.

+ Зад кулисите сме, а Силвия отново е с микрофон в ръка, а до нея отново е Шарлът.

Силвия: Как си позволяваш? Виждаш ли лицето ми? Виждаш ли синината? Ти го направи! Ти, долна пловдивска...
Шарлът: Искаш ли да го направя пак? (Силвия мълчи) Тогава спри да говориш. Защото имам по-важни неща на главата от теб и от това, че тази вечер ще участваме в отборен мач една срещу друга. Имам проблем с Биров и приятелката му Нели, защото миналата седмица те причиниха страдание на добрата ми приятелка Доби. (В очите й се появяват сълзи) Бях в болницата с Доби цяла седмица, знам през какво мина и се надявам и двамата, най-вече Биров, да горят в ада, затова което й сториха. Нели, може да не мога да се изправя срещу приятеля ти, но ти си в моята девизия. И при първа възможност ще се постарая да платиш за Копието, което той направи на Доби.
Силвия: Все едно е свършил света...

Десен прав в лицето на Силвия преди тя да успее да реагира! За втора поредна седмица Шарлът я просва, след което излиза от кадър.

+ Файнъл е седнал на ринга и изглежда ужасно тъжен. Дори не се е подстригвал скоро и косата му е доста... дълга и гадна. Миналата седмица загуби мач срещу NMP, тази седмица се изправя срещу Лука Пейн. Пейн идва на ринга, а хитра усмивка покрива цялото му лице. Мачът може да започне.

-Luka Pain def. Final – Ужасно кратък мач. Файнъл опитва clothesline, но Лука минава под ръката му, след което бърка в очите му, обръща го и го просва с Backstabber. Следва туш и Лука доволно вдига ръка като победител.

Той взима микрофон след мача.

Pain: Мисля, че доста по-бързо се справих с опонент, който леко затрудни NMP миналата седмица. Ако имах мач срещу Накрен или Саша също щях да се справя по-бързо и по-добре отколкото се справя Bulletproof. Което ме подсеща, че вече взех решение кой от тях двамата искам да срещна в мач на Enslaved… и тази вечер изборът ми ще стане ясен. Без измами и игрички... напълно честно, явно и почтено.

Той хвърля микрофона, усмихва се и се прибира зад кулисите.

+ Показано е клипче, което разказва историята на Зото и другарят Дмитрий Ангелов, двамата кечисти, които ще участват на Enslaved в първият в историята Hell in a Cell мач в FUW. Всичко започва през юни 2009-а, когато Зото печели MITB, побеждавайки Ангелов. След това двамата минаха през брутална вражда, включваща главен мач на Ultimate 2009, мач на St.Valentine’s Day Massacre 2010 и още няколко допълнителни мача. Ако е имало причина да се мразят, те вече не я помнят и се мразят просто за спорта. И за да се сложи край – само един ще излезе на краката си от ада...

+ Асото излиза на ринга, а зад него бавно върви Валето. Двамата се качват на ринга и Асото, който не изглежда никак доволен, взима микрофон.

Асото: Миналата седмица... след мача, който имахме... Биров направи Копие на Доби. Малко по-късно се оказа, че заради Копието... (той стиска очи, а Валето го прегръща).. че заради Копието на онзи нещастник Доби е загубила бебето, което носеше. Моето бебе... моето дете. (Асото се разплаква) Биров, ще умреш куче! А заедно с теб ще го отнесе и баче Краси, заради това, че е твой партньор, че ти помага и че се държи сякаш е пълен боклук, какъвто си ти. (Асото не може да продължи и Валето взима микрофона)
Валето: Миналата седмица ние победихме и с това си заслужихме шанс да се бием за отборните титли на Enslaved. Може през последния месец с партньора ми да имахме много проблеми, може да се карахме точно заради бременноста на Доби... Но аз знам как се чувства той сега и не мога да му се сърдя за нищо. Сега ще сме по-единни откогато и да било. Аз започнах всичко, целувайки приятелката ти Биров. Аз те накарах да загубиш контрол. И сега аз ще помогна на Асен да си отмъсти, и двамата с него ще си тръгнем от Enslaved като отборни шампиони.
(НикитУ ЛазарУв се появява на рампата... за втори път тази вечер)
НикитУ: Писна ми да се появявам толкова често тук, но ме трогнахте. Знам, че истинската злоба може да доведе до голямо клане на този ринг, а не ми пука и за четиримата, които ще участвате в мача за отборните титли, така че и да се избиете ми е все тая. Даже искам да помогна. В духа на името Enslaved искам да ви предложа мачът ви с Биров и ВК да е Barber Wire Match, т.е. вместо въжета ринга да има бодлива тел. Навити?
(Валето поглежда Асото, който кима)
Валето: Съгласни сме.
НикитУ: Тогава ще чакаме включване и от шампионите... (В този момент на големият екран зад него се появява лицето на Биров) А, ето го единия!
Биров (махайки за поздрав): Здравейте, паркурчета! Здравей, Вале! Да си целувал чужди приятелки скоро? Ооо, Асо, не те видях. Как е корема? Опа, чакай... аз направих Копие на приятелката ти, не на теб. (Асото се опитва да слезе от ринга, но Валето почва да му обяснява, че Биров най-вероятно дори не е в залата) Чакай, чакай, че аз дори не съм в залата. (Ето, потвърди го) Но ще бъда на Enslaved. Ще бъда там когато аз и BK ще победим вас двамата... в Barbed Wire Match. Да, Асо, съгласен съм с предложението на НикитУ. И съжалявам за бебето... Моя грешка.

Асото побеснява на ринга и започва да крещи, а Валето се опитва да го успокои. НикитУ доволно потрива ръце, сигурно защото надушва пари, а ние се прехвърляме отново зад кулисите.

+ Време е за отборен мач при жените. Уинтър излиза на ринга и потрива доволно ръце, защото ще получи шанс да се разправи с Ети тази вечер, въпреки че шампионката отложи мача им за титлата чак за Enslaved (който е след цеееели две седмици). Силвия излиза с две насинени очи! Тя определено има причина да иска да си отмъсти на Шарлът. Като казах Шарлът, боксьорката се появява на рампата, а след нея и партньорката й Ети. Двете се споглеждат и Шарлът се вторачва в титлата, която й бе взета от Ети с измама преди няколко седмици.

-Winted/Silvia defeated Eti/Charlotte – това заглеждане дава възможност на Силвия да нападне Шарлът в гръб. Двете къдрокоски започват да се търкалят по ринга и да си разменят удари. След известно време мачът влиза в нормален ритъм, до момента в който Ети не застава лице в лице с Уинтър. Ети изкарва целия си гняв за унищожените от Уинтър учебници, но е бутната върху Шарлът. Тя реагира импулсивно и забива юмрук на партньорката си. Уинтър тушира шампионката и печели мача!

Шарлът влиза на ринга, но е спряна от Силвия, която я вдига на раменете си я просва с брутално F-5! Силвия изхвърля Шарлът извън ринга, където продължава да я налага известно време, а на ринга Уинтър замисля още тормоз за Ети. Тя излиза за метален стол, но когато се връща на ринга шампионката рита стола в лицето й, след което излиза извън ринга и вади изпод него нов учебник по биология! Цели 300 страници ще да е тази тухла! Ети се връща на ринга, но Уинтър бяга оттам.

+ Dark Lords of the Sith са в съблекалнята си, която по някакъв ужасен начин е обзаведена като вътрешността на „Хилядолетния сокол”.

Гопер: Намерих този диск пред вратата, пусни го да го видим...

Радо пуска диска, дишайки тежко. Започва музиката на Star Wars, след което сцени от филма, смесени с гей-порно – космат мъж чука свой приятел, като сцената е описана като „Чубака и Хан Соло – истинско приятелство”. Клипът завършва с усмихнатите лица на Роузи Порязов и Дон Жуан Нужа, които изглежда са го направили. Дарт Радо се държи за гърдите, а диша по-тежко от обикновено, а Гопер размазва грима си с ръце от злоба.

Радо: Кх-кшшшш, кх-кшшшш, ще ви удуша! Ще ви разпоря със светлинния си меч и ще си направя суджук от червата ви, кх-кшшшш! Заради тази подигравка вие двамата срещу нас двамата на Enslaved! И не приемаме не за отговор, кх-кшшшшш!
Гопер: Няма да чакаме дотогава! Нужа, Тъмната страна на Силата ще те пороби и разчлени още тази вечер. Отивам на ринга... постарай се след малко да си там!

Гопер тръгва към ринга, а Радо тръгва след него, помагайки му да си оправи ДартМулоподобния грим. Черният лорд се качва на ринга, а на рампата се появяват Роузи и Нужа, и двамата видимо весели. Нужа се качва на ринга и казва на Гопер, че ще го убие... нежно.

-Don Juan Nuja defeated Darth Goper – след брутален Frogsplash от последното въже Нужа безпроблемно тушира смазания сит, след което дава знак на партньора му, че отборен мач на Enslaved ще има.

+ Време е Саша и Накрен да приключат с Bulletproof… или поне да опитат. Двамата излизат на ринга, видимо напушени и готови да изпълнят заръката на тайнствения си дилър. След тях на ринга се задават и No More Bullets! Това е едно от редките им обединявания през последните месеци, но дали ще е успешно?

-No More Bullets (NMP/Bulletproof) defeated Sasha/Nakren – Е, успешно беше. Саша си тръгва в средата на мача, след като Bullet го изхвърля извън ринга с ритник в лицето. Накрен получава Stunner, а след това NMP го заключва в Crossface за победата.

Докато Булит маха от ринга на Саша за „довиждане”, Лука Пейн се промъква от публиката и просва NMP със суплекс! Bullet се обръща, вижда го и тръгва след него, но той бързо се изнизва от ринга. Мисля, че току що показа кой желае за противник на Enslaved. Bulletproof помага на NMP да се прибере зад кулисите, а на рампата се разминават с Бож! Бож изглежда видимо бесен. Той се качва на ринга и иска микрофон.

Бож: Няма да чакам повече, няма да чакам до турнира. Reaper, ела тук и да приключваме!

Нито следа от шампиона. Бож хвърля гневно микрофона и започва да снове из ринга. Започва музиката на Reaper, но на рампата се появява Уинтър.

Уинтър: Бях изпратена да ти предам, че си личи, че с Xtreme сте приятели. Правите едни и същи грешки...

Очите на Бож се отварят широко, той се обръща и става жертва на Копие! Reaper отново се промъкна на ринга в гръб на някого и този път противника му за Enslaved стана жертва на силата на шампиона. Reaper вдига ръце победоносно. Ще успее ли на турнира да победи Бож отново или ще имаме нов шампион?

3 коментара:

 1. Ха- ха, честно не се бях смял отдавна така. Супер е наистина

  ОтговорИзтриване
 2. Анонимен4 май 2010 г., 1:16

  XAxaxa e moq obraz li da ne e nai-prostiq i gotin :D

  ОтговорИзтриване
 3. Твоят образ е най-прост и готин :D
  @микро камери: мерси! :)

  ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...