FUW Clash - 23.05.10 (Week 21)

+ Вие сте с FUW Clash, аз съм онзи-еднаквее, който коментира всяка седмица, а към ринга, в китната спортна зала „Васил Левски”, вече се насочва нашият шампион Reaper, придружаван от приятелката си Уинтър. Тя се снабдява с микрофон и е готова да ни разясни някои неща от интимния им живот. Или нещо друго, надявам се.

Winter: Миналата седмица на FUW Enslaved станаха няколко неща. Един учебник по биология разтопи шансовете ми да стана новата FUW Bra шампионка, но пък след това моят здрав, буен и издръжлив Reaper охлади надеждите на Бож да стане шампион. И въпреки че нашата двойка не се сдоби с нова титла, поне остана с една. Мисля, че след като Бож беше победен е време моят приятел да получи една заслужена почивка...

Прекъсва я песента Stronger на Кайние Уест. По принцип самият Кайние обича да прекъсва разни работи (речи по време на MTV Awards примерно), но този път е само песента му + не особено усмихнатият Xtreme. Xtreme се качва на ринга, заглажда тъмно русата си косица и се усмихва подмолно на Уинтър и шампиона.

Xtreme: Искаш почивка? Не можеш ли сам да кажеш, че искаш почивка, да те ***? Защо ползваш тая като говорител?
Winter: Шшшш, не се осмеля....
Xtreme: Кажи ми още веднъж „шшшш” и ще ти изкъртя главата, патко. Това е разговор между мъж и женският полов орган, който се крие зад гърба ти и незнайно защо държи титлата на FUW на рамото си. Рийпъре, Рийпърченце... няма почивка за шампионa. Ако не беше оня Ди Ейч... дори не мога да му кажа фамилията, то ти нямаше да биеш Бож. И следващата седмица Бож ще ти го докаже, защото ще имате мач-реванш.

Reaper взима микрофонът от Winter.

Reaper: И защо реши, че ще има такъв мач?
Xtreme: Защото ти сам ще си го поискаш след това, което ще се случи.

Reaper събира веждите си в една точка, опитвайки се да осмисли думите на Xtreme. Все пак успява да загрее и се обръща рязко назад. БАМ! Бож забива БОЦ право в зъбите на шампиона и го праща в несвяст, а пищящата Уинтър слиза от ринга. Дори не видях кога Бож се е качил на ринга, но при трима говорещи и двама оператори там е малко трудно да следиш миграциите на качващи се и слизащи от ринга. Бож вдига титлата и я поглежда с усмивка, а Xtreme му ръкопляска, смеейки се. Хитри са, хитри са.

+ Както абсолютно всички вие НЕ помните преди 2 седмици на Clash Шарлът предизвика Нели на мач 1 на 1. В залата избухва Shapeshifter и боксьорката приближава към ринга, придружавана от новите отборни шампиони AVP. Асото не изглежда особено щастлив, имайки предвид как животът го поомачка в последно време.

Шарлът: Нели, време е. Ела тук, за да платиш за греховете на приятеля си.

В този момент (обичам я тази реплика) обаче се случва друго! Биров напада в гръб AVP! Той изхвърля Валето от ринга, след което просва Асото с Копие. Шарлът се опитва да го издебне за някое от своите прословути крошета, но Нели дотичва до ринга и я просва в гръб с дамската си чанта! Какво, по дяволите, има в тази чанта, че така лесно просна Шарлът? Нели хвърля чантата на Биров, а той удря опитващият се да се качи на ринга Валето с нея и го праща в света на сънищата. Искам такава мощна чанта!!!

Нели: Искаш мач ли, ма? Мач искаш? Ще си получиш мач! Силвияяяяя!

Олеле майко! Силвия, видната репортерка на FUW и бивша шампионка, слиза по рампата и се качва на ринга. Тя беше просвана от Шарлът три седмици подред и лицето й все още пази спомени от нанесените щети. На ринга идва и съдия!

-Silvia defeated Charlotte – Силвия вдига все още зашеметената Шарлът на раменете си, след което я просва със зверско F-5 и я тушира. Впечатляваща победа в един 30 секунден мач...

Биров слиза от ринга, а след него това правят и ухилените Нели и Силвия. Валето и Асото след малко се свестяват и проверяват състоянието на Шарлът, а ние скачаме къде? Зад кулиситееее!

+ НикитУ ЛазарУв стои там, а до него е BK. Двамата гледат на един телевизор случващото се на ринга.

НикитУ: Той няма да е доволен... няма да си го изкара на мен, нали?
BK: Не се тревожи. Ще му кажа аз.

Биров влиза при тях, все още изпотен. Той поглежда партньора си, след което се обръща към НикитУ.

Биров: Как ти звучи следващата седмица да си получим реванша за отборните титли?
НикитУ: Ами... Краси, нали ти щеше да му кажеш бе? Говори!
BK: Партньоре, искам да се успокоиш. Номерът е, че току що сключих сделка.
Биров: Каква сделка?
BK: Ами... уредих ни участие в квалификациите за Money in the bank мача.
Биров: В замяна на?
BK: Реваншът ни за титлите.

Биров стиска главата си и почва да я върти нервно, след което удря с юмрук стената, рискувайки да повреди скъпия офис на главния ни мениджър.

BK: Хей, хей... успокой се. Това е важно за мен. Разбираш ли? От доста време не съм получавал шанс за титлата на FUW, а го заслужавам. Money in the bank куфарчето е добър начин да се сдобия с такъв. Разбираш ли?
Биров: Сссссс....
НикитУ: Ей, смок! Стига съска! Ще бъдеш доволен.
Биров: Как точно мога да бъда доволен от това?
НикитУ: Ами с BK се договорихме... твой противник в квалификационния ти мач да е Валето.

Биров изведнъж се спира и поглежда НикитУ, след това и BK. Усмивка бавно се появява на лицето му и той излиза от офиса.

BK: Казах ти, че ще е доволен. Договорката за моя противник също остава, нали?
НикитУ: Да, естествено. Ще се изправите един срещу друг в МЕ-та.

+ Предният сегмент завършва без да разберем името на противника на BK в квалификационния мач тази вечер, но пък изненадите са нещо основно от кеч-шоутата, дори да са толкова лейм като нашите. Сега се връщаме на ринга, където Дон Жуан Нужа и Роузи Порязов стоят на ринга.

Нужа: Росене, ти си виновен, така че трай сега! Дарт Радо, Дарт Мул... опа, прощавайте, Дарт Гопер! Миналата седмица вие успяхте да ни победите в отборен мач, но това не сломи любовта ни към този бизнес. Това не накара сърцата ни да потръпнат, напротив – направи ни по-силни и сплотени! Росене, казах ти да траеш! Затова сега ви предизвикваме на мач-реванш. Тук и сега!

Имперският марш буквално избухва в залата, толкова бързо, че сякаш Dark Lords of the Sith са чакали да ги извикат. Или сякаш всичко е по сценарий...

Дарт Радо: Кх-кшшшш.... кх-кшшшшш... яжте ми светлинния меч! Бихме ви веднъж... кх-кшшшшшш... доказахме, че Тъмната страна на Силата е по-силна от разни мекушави любовчии... кх-кшшшшш... стига, стига. Казах вече – стига!
Нужа: Страх ви е! Страх ви е, че доброто ще възтържествува! Че любов ще се разпростре из цялата Земя и ще спаси човечеството от тъмни...
Дарт Радо: Какво трябва да направя... кх-кшшшш... за да млъкнеш?
Нужа: Дай ни реванш!
Радо: Няма пък. Кх-кшшш. Но ако приятелчето ти успее да победи Гопер в мач 1 на 1... кх-кшшшш... ще си получите мача. Ако падне обаче и Гопер победи... кх-кшшшш... не искам никога повече да чувам гласa ти да кънти в шлема ми. Дийл, дърти джедай?
Нужа: Дийл, ъгли ситф!

Имаме си мач! Нужа слиза от ринга, а Гопер се качва там.

-Rosey Poryazov defeated Darth Goper – Порязов най-накрая проявява някакъв талант и успява да се държи горе-долу стабилно на ринга. Е, не това му печели мача, а фактът, че Нужа се качва на въжетата и разконцентрира Гопер, за да може Роузи да го обърне със small package за победния туш.

Sharp Lovers (смотано име, но как другояче да ги наречем?) напускат залата доволни, че следващата седмица ще си получат реванша срещу DLOS.

+ Камера ни показва съблекалнята на Bra шампионката Ети, където тя лежи в един фотьойл, разлиствайки учебник по биология. В стаята влиза момиче, което сяда до Ети и й се усмихва широко.

Ети: Ники?!? Какво правиш ти тук?
Ники: Току що подписах договор. Ще получа ли едно „добре дошла”?
Ети: Подписала си с FUW? Това е... това е добре. Честито!

Ники се протяга, хваща ръба на учебника по биология и го издърпва от ръцете на Ети. На негово място там остава брой на Cosmopolitan.

Ники: Ц, ц, ц... Ети, четенето на Космополитън няма да те вкара в университет. Това да лежиш в съблекалнята ти пък няма да те задържи дълго шампионка.
Ети: Чакай, чакай... заплашваш ли ме? Току що си подписала с компанията и вече си мислиш, че може да ми вземеш титлата и да ме поучаваш?
Ники: Замисли се – Шарлът и Вероника нямат право да се бият с теб за титлата, Нели и Силвия са заети покрай ситуацията с Доби Т... не е като да е пълно с кандидат-претендентки. Така че... see ya!

Ники излиза от съблекалнята, а след кратко колебание Ети захвърля Cosmopolitan-a и със сърдита физиономия надига учебника си по биология.

+ Bulletproof и NMP са зад кулисите и обсъждат загубата на втория от Лука Пейн. Покрай тях минават Саша и Накрен, като Накрен умишлено се блъска в Bulletproof.

Bulletproof: Ееее, не така бе! По-лекичко малко, а? Нали приключихме с вас?
Nakren: Приключихме уе. Шефът каза да не се занимаваме повече с вас.
NMP: Разбираемо е. Щото пак щяхте да ме хванете за...
Nakren: Както те хвана оня Пейн ли?

NMP на секундата забива един цигански на Накрен, като Саша и Bullet ги спират от това да се сбият на място.

NMP: Накрене, Нарконе... следващата седмица ще ти пръсна дупенцето на онзи ринг. А когато ми падне Лука Пейн ще направя същото и с него. Ясен ли съм?
Nakren: Шефът няма да има против да те пребия... в това съм сигурен.

Саша и Bullet издърпват приятелите си в различни посоки, а ние се прехвърляме на ринга.

+ Време е за главния ни мач – първият квалификационен за Money in the bank мача, който ще се състои на шоуто по случай втората годишнина на FUW. BK излиза на ринга с готини ретро цайси и доволна усмивка на лице. Изглежда повече от уверен. Той се качва на ринга, а неговият противник се оказва... Дмитрий Ангелов! Другарят буквално куца до ринга, след като миналата неделя загуби един брутален Hell in a Cell мач от Зото. Дмитрий прехапва устни, качва се на ринга и дава знак на съдията, че е готов. Това е тоооооооооолкова нечестно!

-Money in the bank Qualifying Match: BK defeated Comrade Dmitrii Angelov – Ангелов дава всичко от себе си срещу уверения BK, но множеството контузии от HIAC мача го карат да се свива дори при най-малкото движение. След няколкоминутен побой BK довършва Ангелов с PunX_n0t_DeaD и го тушира. BK е първият класирал се за участие в MITB мача.

Съдията вдига ръката му, BK слага очилата си и с още по-уверена усмивка се прибира зад кулисите. Знам за какво си мисли в момента: MONEY… in the bank. Следващата седмица сигурно ще разберем името на следващия класирал се за мача.

+ Чакайте! Никой да не бяга! Шоуто не е приключило! Поне така изглежда... отново сме зад кулисите, а Reaper е пред една камера, държи се за разкървавената си устна и диша тежко. Уинтър е пред него с микрофон.

Уинтър: Забавно ли ви е бе, нещастници? Дано ви е забавно защо постигнахте това, което искахте. Бож, следващата седмица ти срещу FUW шампионът... Reaper… в мач реванш за титлата! Да видим дали трета поредна загуба от моя приятел ще ви е забавна или ще ви тръшне като грип.

Рийпър се раздвижва и рита операторa! Камерата пада, а шоуто май вече официално приключи. Хайде, живи и здрави, махайте се, ще се видим следващата седмица. Дано ви е било приятно и да ни донесете висок рейтинг.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...