FUW Clash - 30.05.10 (Week 22)


+ Зала „Васил Левски” е пълна с някакви малки идиотчета, които ми надуват главата със свирките си. За моя радост има и няколко прилично изглеждащи кифли, които радват окото ми. А кой съм аз ли? Аз съм Неназования коментатор, а вие сте с FUW Clash. Шоуто ни тази седмица започва с музиката на Бож – El Matador. Той се качва на ринга и грабва микрофон.

Бож: Рийпъре, пенсионер! Няма да чакам цяла нощ. Излизай, слагай титлата на ринга и да почваме!

Indestructible започва в отговор и надъханият FUW шампион Рийпър се появява на рампата, придружаван от Уинтър. Той скача на ринга и се нахвърля върху Бож! Мелето почна, мелето почна бе! Идва съдия! Бегай по-бързо, съдийска отрепко! Съдията е на ринга и бие гонга! Мач за титлата! Имаме мач за титлата в началото на шоуто!-FUW Championship: Boj vs. Reaper © - Двамата продължават известно време с боричкането преди съдията да ги накара да се изправят на крака. Бож поема контрола с няколко удара в лицето на Рийпър, след които му плесва един шамар и го изхвърля извън ринга. Там сплашва Уинтър, след което връща шампиона на ринга... но някой напада Бож в гръб! DH Pezeveng! Облеченият като благородник от на пра-пра-пра-баба ми времето кечист нападна претендентът за титлата за втори път! Съдията прекратява мача с DQ и присъжда победата на Бож. Да, но Reaper остава шампион.

Пезевенг нанася няколко ритник върху тялото на Бож и го качва на ринга, където двамата с Reaper започват да го ритат задружно. СТОЙ! Xtreme тича по рампата! Той скача на ринга, минава под опита за Clothesline на Reaper и рита Пезевенг в лицето, изхвърляйки го от ринга. След това рита шампиона в корема и си го наглася за MMVДБА, но Рийпър се измъква и бяга извън ринга. Шампионът и Уинтър бързо се прибират зад кулисите, а Xtreme помага на Бож да се изправи.

+ Ети е зад кулисите, ухилена до уши, защото е получила шанса да участва във фотосесия, за която компанията плаща изцяло (а пари за безплатна бира за коментатора няма, а?). До нея се приближава подписаната едва наскоро Николета, която маха на фотографа да се разкара и поглежда Ети.

Ети: Какво? Пак си дошла да ми злобееш ли?
Ники: Моляяяя?!? Нищо подобно. Дойдох да попитам имаш ли желание да си моя противничка в дебютния ми мач в FUW.
Ети: Ами.... ъъъъ.... добре. Но нека да е следващата седмица. Не се чувствам добре тази (бел.коментатор: махмурлук... други работи...)
Ники: ОК, следващата седмица ще е. За мен ще е удоволствие да покажа, че мога да бия шампионката на FUW без капка опит в кеча. See ya!

Ники се отдалечава, а шокираната от нахалството й Ети остава с отворена уста. Фотографът започва да снима и се хили. Ако малкото щракащо копеле се опита да продаде снимките на наша кечистка на някой порно сайт ще осъдим и мъртвите му прародители.... Грррр!

+ Рийпър нахлува в офиса на НикитУ и започва да хвърля мебелировка. Под мебелировка имам предвид, че къса няколко плаката на BMW, рита 2-3 саксии и удря с длани по бюрото. Главният мениджър обаче е зает да говори по телефона.

НикитУ: Мило, после ще ти се обадя, че при мен влезе един ненормалник... Да, един от многото. Хайде, после ще ти звънна. Обичкам те, много, много, много. Целувам те! И аз теееб! Хайде!
Reaper: Затвори телефона и ми обърни внимание!
НикитУ: Затворих. И сега ще затворя и теб... Казвай бързо каква е причината да се държиш като малоконарска дива коза или те уволнявам на секундата!
Reaper: Причината се нарича Xtreme. Намеси се в мача ми с Бож, нападна ме, а дори не работи тук вече.
НикитУ: И заради това скъса плакатите ми на BMW? Шшшш, алооо, тези плакати струват колкото 3 твои месечни заплати, шампиончето! Искаш да играеш мръсно с мен, а? Така да бъде. Ако не си забелязал DH Pezeveng пръв се намаси в мача ти с Бож и то на твоя страна. Колкото и да не ги обичам онези двамата (бел.коментатор: Xtreme и Бож) няма да позволя ти и Пезевенг да съсипвате мачове, които могат да направят много пари. Затова тази вечер... ти и Пезевенг ще се изправите срещу Xtreme и Бож, стига Xtreme да е съгласен да се бие без договор.
Рийпър: Ама...
НикитУ: Няма ама. Да мислиш преди да ми късаш плакатите... и нервите покрай тях. Даже мачът ще има специални правила. Да... да... ако Xtreme и Бож ви набият, Xtreme получава обратно работата си, а Бож нов шанс за титлата ти още следващата седмица.
Reaper: Ник... не е честно и ти го знаеш. Не ме карай да ставам твой враг.
НикитУ: Не ме заплашвай, за да не те върна в Симеоново да те ритат първокурсници!
Рийпър: Ами ако спечелим ние с Пезевенг?
НикитУ: Ако вие спечелите Xtreme повече никога няма да може да влезе в зала, където се провежда шоу на FUW, а Бож няма да получи нов шанс за титлата докато ти си шампион. Така че който и да бие все има изгода за мен.

Рийпър се намръщва и излиза от кабинета. По пътя посяга към последният останал плакат на BMW, но се спира, поглежда НикитУ и излиза. Главният ни мениджър is on fire!

+ NMP излиза на ринга, придружаван от старият си партньор Bulletproof. След рапъра и бронежилетконосещия се появяват Саша и Накрен. Бях информиран нещо много важно, а именно, че мистериозният „Шеф” (aka Дилър) на Саша и Накрен е убедил НикитУ ЛазарУв да направи тазвечершния мач квалификационен за Money in the bank мача на следващото PPV. Т.е. (за бавно схващащите) който бие тази вечер ще се бие в шесторния мач за куфарчето на Second Anniversary Show. Стига приказки... мачът започва!

-Money in the bank Qualifying Match: NMP defeated Nakren – Малко неочаквано може би, но Накрен дава сериозен отпор в мача. Bullet и Саша не се намесват. В самия край на мача Накрен се засилва за СкречDOG, но пада по задник без да просне NMP. Рапърът веднага го хваща през кръста, просва го с един германски суплекс и го заключва в Crossface. Накрен се предава и праща NMP в мача за куфарчето.

Рапърът се радва на победата, а на ринга се качва Bulletproof да го поздрави. В това време Саша проверява състоянието на Накрен и се опитва да го съживи, давайки му да подуши малко марихуаншица. Ха! От публиката изскача младокът Лука Пейн, качва се на ринга и просва NMP и Bullet, удряйки ги с малък метален кръст. Тип попски кръст, ако не се сещате. Пейн слиза от ринга и се прибира зад кулисите с усмивка, докато бившите (бивши са вече) No More Bullets го гледат озлобено, държейки се за главите.

+ Биров е зад кулисите с Нели и двамата с голяма доза настървеност преплитат езици, не осъзнавайки, че ги дават по телевизията. Приближава се BK.

BK: Кх, кхъм... извинявам се, че ви прекъсвам, но мисля, че трябва да говорим.
Биров: За? Това как заради теб няма да имаме реванш за отборните титли?
BK: Спри да мрънкаш. Това, което получи според мен е по-добро. Ще имаш шансът да се разправиш с Валето още следващата седмица... 1 на 1.
Биров: Дааа, а и ти вече си в Money in the bank мача.
Нели: Ами ако и двамата се класирате. Какво ще правите? Кой ще вземе куфарчето?
BK: Ще го измислим допълнително...
Биров: Да...
Нели: Аха, ясно. Ще се спукате от бой в мача.
BK: Toва не е важно сега. Важно е, че тази вечер все пак ще се бием срещу AVP. Готови ли сте за отборният мач срещу Асото, Валето и Шарлът?
Биров: Готови сме за много други работи, които ще свършим след отборния мач. Сссссссссс!
Нели: Дааа, дааааа...
BK: О, моля ви, хора, не пред мен... аз съм над тези неща.

BK се отдалечава, а другите двама продължават със слюнкообмена.

+ Дарт Радо излиза на ринга с бавна и внушителна стъпка, размахвайки пелерината си след себе си. След него се появява и Дарт Гопер, размазващ гримове върху лицето си. Двамата се качват на ринга и чакат появата на Роузи Порязов и Дон Жуан Нужа. The Sharp Lovers се появяват, даряват по една красива роза на две късметлийки в публиката и се качват на ринга. Обещаният отборен мач ще се състои!

-The Sharp Lovers (Rosey Poryazov/Don Juan Nuja) defeated Dark Lords of the Sith (Darth Rado/Darth Goper) – Огромната изненада на вечерта идва след като Роузи Порязов успява със самоубийствен скок над въжетата и извън ринга да повали Дарт Гопер. Докато Радо е насочил маската си натам (и най-вероятно гледа невярващо, но не може да се види), Дон Жуан Нужа го просва с брутален Kiss from a rose (Clothesline from hell) и взима победата.

+ Алекс Благия е на мястото за интервюта, но преди да каже и дума Xtreme и Бож го избутват настрани и взимат микрофона му.

Xtreme: Рийпър, Пезевенг, съгласен съм с условията на НикитУ, мама ви ****. Ще се бия без договор тази вечер, опа, простете – ще ви бия без договор тази вечер и от другата седмица отново съм в играта и лека полека ще ви направя моите малки кучки!
Бож: Пезевенг, склерозо нещастна, провали ми два мача за титлата. Трети път няма да има. Тази вечер ще те смажа, ще те туширам, а другата седмица Рийпър е следващият... Писна ми да се занимавам вече!
Xtreme: И на мен ми писна... от всичко! Ей, полудявам!
Бож: Млъкни и да вървим да се подготвим.

Бож хвърля микрофона на Алекс Благия и двамата излизат извън кадър.

+ Биров, Нели и BK излизат на ринга, докато публиката ги освирква задружно. BK изглежда сякаш не му пука, Нели гледа публиката с присмех, а Биров – сякаш ще ги избие. Излизат и техните противници – отборните шампиони AVP и партньорката им Шарлът. Те се качват на ринга и е време за първата среща между отборите след сблъсъка за титлите на Enslaved.

-BK/Birov/Nelly defeated AVP/Charlotte – След поредица от брутални моменти, в които тела хвърчат наляво надясно, някой причинява болка на друг, дърпане на коси, бъркане в очи и други места, се стига дотам, че Шарлът остава сама на ринга. Биров се плъзва там и я просва с брутално Копие, след което оставя на появилата се отнякъде Нели да я тушира.

Биров, BK и Нели се отдръпват от ринга, а AVP проверяват състоянието на Шарлът. Валето и Биров не смъкват очи един от друг, а Асото изглежда така, сякаш все още не се е оправил след случилото се на Доби Т. То не са драми, то не е чудо...

+ Силвия е зад кулисите с микрофон. Да чуем какво има да ни каже.

Силвия: И кой каза? Едноооо, двеее... не, стига вече. Дами и господа, тази вечер имам честта да взема интервю не от кого да е, а от самата себе си. Силвия, как се чувстваш след победата си над Шарлът миналата седмица?
Силвия: Страхотно, пиле. Беше уникална вечер. Нещо повече... мисля си скоро да я бия отново, ей така – за добро настроение. Как ти звучи като план?
Силвия: Перфектно, пилеее! Може би... следващата седмица.
Силвия: Може би, може би...

Тя излиза от кадър, а там се появява Зото! Той гледа в посоката, в която изчезна Силвия, бърка в джоба си и вади оттам една Морени (на промоция).

Зото: А хората казват, че аз съм побъркан. Хъх... (той поглежда в камерата) Не ошаквахте да ме видите пак след Hell in a Cell-a, а? Е, ще ме гледате. А следващата седмица ще стане ясно и къде по-тошно ще ме гледате.

Зото също излиза от кадър, а ние оставаме да се чудим какво имаше предвид (поне тези на които им пука се чудят).

+ Време е за главният мач тази вечер – Бож и Xtreme излизат първи и изглеждат готови за мача. Те си правят лек спаринг докато се появят противниците им. А ето ги и тях – FUW шампионът Рийпър и DH Pezeveng идват на ринга и мачът може да започне. Правилата са ясни... на който не са му ясни да се върне малко по-нагоре и да прочете какво каза НикитУ, хъхъхъ. Гонг бие, аз млъквам.

-Boj/Xtreme vs. Reaper/DH Pezeveng – Бърз мач с множество смени. Xtreme все още не е в топ форма, но се опитва да се справи с атаките на противниците си. Reaper се бори като полудял, за да се оттърве от опонентите си, но Бож се бие със същата злоба, само че за да си отмъсти на Пезевенг и да си получи нов шанс за титлата. Абе всеки иска да бие другите... в крайна сметка Рийпър получава БОЦ и е изхвърлен извън ринга. Там Пезевенг напада Бож, но той рита и него. Пезевенг попада в ръцете на Xtreme, който го довършва с MMVДБА за победата.

Xtreme отново работи в FUW! Той и Бож вдигат ръце, а Рийпър ги гледа намусено извън ринга. Шоуто обаче не е свършило, защото на рампата се появява НикитУ.

НикитУ: Оф... пак ли ще работиш за мен бе, Xtreme? Пак ли? Нищо. Поне пари носиш. Сега обаче, за да покажа кой командва тук ще направя една промяна. Reaper, мислиш, че можеш да влизаш в офиса ми и да ми късаш плакатите на BMW? Е, можеш де... но всичко си има последствия! Затова следващата седмица мачът за титлата ще бъде Reaper срещу Бож... срещу Xtreme!

Троен мач за титлата следващата седмица! Xtreme едва се върна и получи шанс за златото! Холи шит!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Riot, а не Carnage, ще е злодея във филма Venom (SDCC'18)

Една от големите загадки около филма "Venom" с Том Харди вече има своя отговор. Симбиотът Riot ще е злодея в историята, стан...